FOTBAL  »  Superliga  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Liga 1 se mută în Bulgaria » Botev Plovdiv vine să cumpere un jucător la finala Cupei dintre Steaua şi Astra!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 11:26

Botev Plovdiv a luat 5 jucători din Liga 1 în acest sezon, iar acum mai doreşte încă unul foarte important după ce a ratat cîştigarea unui trofeu în Bulgaria.

Alexandru Curtean şi Srgian Luchin de la Dinamo, dar şi Hamza, Dore şi Benga au ajuns la Plovdiv în acest sezon din Bulgaria, dar oficialii lui Botev  nu se mulţumesc cu atît.

Astfel, directorul sportiv a lui Botev Plovdiv a venit în România la Astra - Poli Timişoara. Sursele GSP.RO susţin că Dimitar Dimitrov îi monitorizează pe Constantin Budescu, dar şi pe Laban, Bukari şi Yoda.

Totuşi, principala ţintă a bulgarilor este Constantin Budescu, căpitanul celor de la Astra Giurgiu. Bulgarii vin să-l urmărească pe atacantul giurgiuvenilor şi la finala Cupei României de vineri seară împotriva Stelei, liveTEXT pe GSP.RO de la 21:00.

Un impediment în calea transferului la Botev Plovdiv este preţul cerut de Astra. Cota de piaţă a lui Budescu este de două milioane de euro, iar patronul Ioan Niculae ar dori chiar 3 milioane de euro pentru un eventual transfer.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
dogred10
dogred10  •  19 Mai 2014, 14:49

cine draq da 3 milioane pe un jucator, mai ales pe criza asta ??? pai cu 3 milioane iti cumperi 10 jucatori mult mai buni decat Budescu !!! Parerea mea

vvalyy
vvalyy  •  19 Mai 2014, 14:39
Postat de tripp pe 19 Mai 2014, 12:02

oricum in maxim 2 ani bulgaria va depasi rominika la fotbal, dar noi vom ramine cu reforma lui iorgulescu, ca sa ajutam pseudo-nationala lui pitzurca 6.6.......

se vede ca stii ce e ala fotbal....mai rar ca tine :))))

shab
shab  •  19 Mai 2014, 13:48
Postat de tripp pe 19 Mai 2014, 12:02

oricum in maxim 2 ani bulgaria va depasi rominika la fotbal, dar noi vom ramine cu reforma lui iorgulescu, ca sa ajutam pseudo-nationala lui pitzurca 6.6.......

Cu transferuri de la Petrolul, Astra si Dinamo, mai greu..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează