FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPAMENTE

GALERIE FOTO Topul celor mai atractive echipamente în noul sezon al Ligii 1 » Trei echipe impresionează

Noul echipament al lui FC Argeș // foto: Facebook +13   FOTO
Noul echipament al lui FC Argeș // foto: Facebook

Articol de , , - Publicat joi, 14 iulie 2022 22:33 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 09:54

GSP prezintă cele mai atractive echipamente ale cluburilor în noul sezon, iar echipele care impresionează la acest capitol sunt CS Universitatea Craiova, FCSB și FC Argeș, toate schimbându-și tricourile în această vară. Șase firme sportive îmbracă echipele de pe prima scenă, iar Adidas și Nike au peste jumătate dintre cluburi.

Sezon nou, haine noi! Doar pentru unele dintre cluburile din Liga 1 e valabil acest lucru. Nu toate echipele au decis să-și schimbe echipamentul pe care l-au folosit în sezonul precedent, dar la unele dintre cele care au altă ținută designul tricourilor e unul deosebit.

GSP face recenzia echipamentelor, iar la acest capitol 3 cluburi impresionează prin modelul și cromatica alese. Este vorba despre FCSB, CSU Craiova și FC Argeș. Cele 3 au firme diferite cu care colaborează. Vicecampioana are ca partener Nike, trupa din Bănie e cu Puma, iar FC Argeș cu Macron.

Situație inedită în Liga 1 » Clubul își prezintă scuze fiindcă s-a „rătăcit” noul echipament: „Din cauza situației globale”
FCU CRAIOVA
Situație inedită în Liga 1 » Clubul își prezintă scuze fiindcă s-a „rătăcit” noul echipament: „Din cauza situației globale”

FCSB, CSU Craiova și FC Argeș impresionează

FCSB propune 3 culori: roșu corai pentru acasă, negru pentru deplasare și albastru pentru cupele europene.

FCSB
CFR Cluj
Tricoul Farului
Chindia
FC Argeș
+9 FOTO

Universitatea Craiova a ales unul în dungi extrem de late, alb-albastre, care sunt delimitate de un contur negru, ce oferă o cromatică spectaculoasă și atrăgătoare.

CSU Craiova
CFR Cluj
Tricoul Farului
Chindia
FC Argeș
+9 FOTO

Marea surpriză e FC Argeș, care deși nu e sponsorizată de un nume mare din domeniul firmelor de echipament sportiv, va evolua în tricouri extrem de frumoase. Care sunt în dungi, mai subțiri decât cele din cazul Craiovei, predomină nuanța de violet, combinată cu negru și cu două dungi scurte albe pe umăr.

FC Argeș
CFR Cluj
Tricoul Farului
Chindia
FCU Craiova tocmai a anunțat că livrarea noului echipament întârzie. Va juca primele etape în hainele din sezonul trecut
+9 FOTO

Două dintre cele mai importante formații, campioana CFR și Rapid, au tricourile principale, cele pentru jocurile de pe teren propriu, aproape identice. Au sponsor aceeași firmă, Nike, aceeași culoare, vișiniu, iar modelul e la fel, diferă doar designul mânecilor: clujenii având un imprimeu cu dungi, în vreme ce al giuleștenilor nu conține nimic, fiind simplu.

Rapid
CFR Cluj
Tricoul Farului
Chindia
FC Argeș
+9 FOTO

Cu ce firme colaborează echipele din Liga 1

CFR ClujNike
FCSBNike
CSU CraiovaPuma
VoluntariNike
FarulNike
FC ArgeșMacron
SepsiAdidas
FC BotoșaniAdidas
RapidNike
FCU CraiovaAdidas
UTASaller
CS MioveniMacron
ChindiaJoma
PetrolulAdidas
U ClujAdidas
HermannstadtNike
Nike6
Adidas5
Macron2
Joma1
Puma1
Saller1

Naționala României ar fi ultima în Liga 1

Modul în care arată echipele din campionatul intern contrastează puternic cu modul în care se prezintă de ceva vreme echipa națională. FRF are un contract cu Joma, care a pus la dispoziție un echipament ce a primit doar critici, atât pentru design, cât mai ales pentru combinația culorilor în raportul tricou vs șort! 

Actualul echipament al naționalei
CFR Cluj
Tricoul Farului
Chindia
FC Argeș
+9 FOTO

Tricourile sunt galbene, fără niciun fel de imprimeu, în vreme ce șorturile sunt albe, iar jambierele galbene. Majoritatea suporterilor au criticat ținuta „tricolorilor”, mai ales că, pe parcursul deceniilor precedente, România a avut parte de câteva echipamente extrem de apreciate. 

Unul dintre echipamentele superbe ale României
CFR Cluj
Tricoul Farului
Chindia
FC Argeș
+9 FOTO

Italia și Finlanda, atracțiile ultimului turneu final

Campionatul European desfășurat în vara anului trecut a fost ultima mare competiție la nivel de prime reprezentative. Toate echipele participante au venit cu echipament nou, creat de firmele partenere special pentru jocurile de la turneul final. 

Cotidianul britanic Mirror a analizat toate cele 24 de echipamente și a oferit un câștigător: tricoul Italiei e cel care a obținut cel mai mare punctaj, ținând cont de calitate, design, cromatică, atractivitate, anvergura firmei. De asemenea, cea mai frumoasă surpriză a oferit-o naționala Finlandei, care a impresionat cu ținuta în care a evoluat.

Tricoul Italiei pentru EURO 2020
CFR Cluj
Tricoul Farului
Chindia
FC Argeș
+9 FOTO

Citește și: 

Va ajunge Nicolas Popescu un fotbalist de top? Gică Popescu n-are dubii: „Hagi mi-a spus că au fost 3 genii la el în Academie”

Best 11 » Cei mai buni fotbaliști și antrenorul numărul 1 alături de care a lucrat Gică Popescu: „Mamă, m-a luat din prima...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
icostin66
icostin66  •  15 Iulie 2022, 19:18

Sper sa nu-l schimbe, sa foloseasca acelasi echipament ca si cel folosit in Liga II-a... De departe, cel mai frumos echipament este cel folosit de ''U''...

flob
flob  •  15 Iulie 2022, 14:25
Postat de georgatos01 pe 15 Iulie 2022, 12:45

Cel mai urat FC Argeș.

Sezoanele trecute au avut echipamente faine.

georgatos01
georgatos01  •  15 Iulie 2022, 12:45

Cel mai urat FC Argeș.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează