FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO

Lipici la 11 metri » Dinamo a primit cele mai multe penalty-uri în acest sezon

Articol de - Publicat duminica, 27 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 aprilie 2014 21:29

Dinamo a trecut pe primul loc într-un clasament inedit al loviturilor de pedeapsă primite în acest sezon al Ligii 1. Alexandru Tudor a acordat astăzi trei penalty-uri la meciul Chiajna - Dinamo, unul pentru gazde şi două pentru oaspeţi.Astfel, Dinamo a ajuns la 9 lovituri de pedeapsă primite în această stagiune, cu una mai mult decît Steaua. "Cîinii" au reuşit să le transforme însă pe toate, spre deosebire de "militari", care au înscris doar la şase din cele opt oportunităţi. Pe locul trei este Chiajna, tot cu 8 penalty-uri (toate transformate), urmată de Petrolul, Oţelul şi Vaslui cu cîte 6.

Interesant este faptul că ilfovenii au produs 8 penalty-uri în stagiunea curentă, 6 din acestea în meciurile cu granzii bucureşteni, 3 cu Steaua, 3 cu Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
the_champions
the_champions  •  28 Aprilie 2014, 04:08
Postat de conasu_boeru pe 27 Aprilie 2014, 22:40

Daca avea arbitraje corecte , Dinamo mai trebuia sa aiba vreo 5 penalty (cu Vaslui, Pandurii, Petrolul, samd..) ! Asta se intampla cand o echipa are foarte multe situatii de gol si de multe ori e oprita neregulamentar, restul sunt aberatii scoase de indivizi fara orizont !

Asa este și trebuia să fiți pe primul loc...mama lor de hoți ! :))

manty_one
manty_one  •  27 Aprilie 2014, 23:12

sigur ca are cele mai multe penaltiuri,astazi s-a vazut bl@@tul si din avion,in etapele ce urmeaza vor mai primi vreo 5 daca nu 6 doua de fiecare meci...jheguri putur0ase!!

tataienicolae
tataienicolae  •  27 Aprilie 2014, 23:11

Un nou dinamo, cu aceleași obiceiuri!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează