FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FC BOTOȘANI

VIDEO Dezastru fără Petrescu » CFR Cluj, învinsă acasă de FC Botoșani și moldovenii sunt lideri în Liga 1!

CFR Cluj - FC Botoșani 0-1
CFR Cluj - FC Botoșani 0-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 20:28 / Actualizat duminica, 14 august 2022 20:34

CFR Cluj a pierdut acasă, scor 0-1, împotriva celor de la FC Botoșani, într-un meci din etapa #5 a Ligii 1. Echipa lui Teja se instalează pe primul loc, neînvinsă până acum.

Cu Dan Petrescu absent de la stadion, după suspendarea primită la meciul cu Chindia, CFR a început în forță partida cu FC Botoșani. Ardelenii au avut prima mare ocazie prin Bordeianu în minutul 18, dar șutul acestuia cu latul din interiorul careului a fost respins de Pap

Un minut mai târziu, portarul moldovenilor a fost salvator și la voleul puternic al lui Hoban. Aflat la debutul pentru CFR, Malele a ratat cea mai mare ocazie a clujenilor în prima repriză. Scăpat singur cu portarul, elvețianul nu a putut să-l învingă pe Pap. Contrar cursului jocului, cei care au deschis scorul au fost elevii lui Mihai Teja. 

Botoșani produce surpriza cu CFR și trupa lui Teja e noul lider din Liga 1

Braun a gafat incredibil, pasând direct la Tîrcoveanu. Acesta l-a servit excelent pe Camara, iar atacantul din Guinea nu a ratat. Repriza secundă a debutat cu marea ocazie a lui Hoban. Braun a făcut o cursă excelentă pe partea dreaptă, a scos mingea la marginea careului, de unde mijlocașul lui CFR a trimis peste poartă, fără să fie deranjat de fundașii Botoșaniului. 

Păun (67) putea egala, dar reluarea sa cu capul din corner a lovit bara transversală. Mijlocașul a fost ghinionistul serii la Cluj. Acesta a trimis pentru a doua oară în transversală, după o fază în care a ridiculizat mai mulți adversari. Clujenii nu au mai putut egala, iar Botoșani se impune și devine lider.

FINAL » CFR Cluj - FC Botoșani 0-1

4650 de spectatoriasistă la meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani

CFR Cluj - FC Botoșani, echipe de start: 

CFR CLUJ: 90. Sava - 2. Brucic, 33. Kolinger, 3. A. Burcă, 47. Braun - 73. Muhar, 28. Hoban, 37. Bordeianu - 10. C. Deac, 9. Malele, 8. Roger
REZERVE: Bălgrădean, Bălan, Yuri, Itu, Păun, Buș, Birligea, Petrila, Jefte
ABSENȚI: Debeljuh (accidentat și suspendat), Yeboah (suspendat)
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC BOTOȘANI: 1. Ed. Pap - 2. Sno, 6. Dican, 21. K. Boli, 77. Dragu - 22. Mussis, 25. Sylla - 26. Mailat, 10. Tîrcoveanu, 11. M. - 20. Mihai Roman II
REZERVE: Ureche, Patache, Șeroni, Shahaf, Florescu, Petkovski, Camara, Perianu, David
ANTRENOR: Mihai Teja

Stadion: CFR Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa) / Arbitru VAR: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Doar două echipe din Europa au avut un program mai sufocant decât CFR Cluj

Dan Petrescu (54 de ani) are dreptate când se plânge de programul încărcat al campioanei CFR Cluj în debutul sezonului. Doar două formații din Europa au avut o densitate mai mare a meciurilor.

CFR Cluj a început sezonul pe 5 iulie, în turul I preliminar al Ligii Campionilor, cu o remiză 0-0 pe terenul lui Pyunik Erevan. Între timp, „feroviarii” au ajuns la 11 partide în decurs de 38 de zile.

Dan Petrescu s-a plâns constant că Liga Profesionistă de Fotbal nu face nimic pentru a proteja reprezentantele în cupele europene. CFR nu a putut amâna nicio partidă, iar o analiză a Gazetei arată că doar Bodo/Glimt, campioana Norvegiei, și Tobol, cea a Kazahstanului, au avut un program mai greu.

CFR Cluj îi caută înlocuitor lui Debeljuh » Un atacant de la Standard Liege, pe lista campioanei: are un singur gol sezonul trecut!
CFR CLUJ
CFR Cluj îi caută înlocuitor lui Debeljuh » Un atacant de la Standard Liege, pe lista campioanei: are un singur gol sezonul trecut!
Tamaș, spumos după victoria cu Rapid: „Să vă explic eu ceva” + Reacție din studio: „Hai, mă, că e prea bun!”
PETROLUL - RAPID 1-0
Tamaș, spumos după victoria cu Rapid: „Să vă explic eu ceva” + Reacție din studio: „Hai, mă, că e prea bun!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
istet10
istet10  •  15 August 2022, 19:06
Postat de catalynn pe 14 August 2022, 23:32

Deci de aia a fost mutată FC fcsb din Ilfov la periferia periferiei Bucureștiului!? Ca sa fie Steaua!? :-))) Înainte nu era, chiar dacă venea lumea la meci, corect!? :-))) Dar când la meci erau 300 de persoane cu tot cu jucatori și staff, FC fcsb mai era Steaua!? :-)))

Esti ingramadit rau. Citeste atent.

rav410wrc
rav410wrc  •  15 August 2022, 10:35

ALOOO, 300 de commentarii la fcsb si 60 la RadioErevan ?!? Unde-s DoarDiviziaB-istii si Cazemat-istii, "se pregatesc" pt second hand league !? :))))

catalynn
catalynn  •  14 August 2022, 23:32
Postat de istet10 pe 14 August 2022, 22:50

Asta e valabil doar daca multi Barcelona la Bucuresti. Ba, voi doar "rationamente" de asa fel sunteti capabili? Oamenii spun ca Steaua este acolo unde e performanta. Daca Becali face prostii raman fara suporteri. Simplu. Aia din B baltesc fara nici un rost. Sa te duci la un meci in care unii alearga fara obiectiv?

Deci de aia a fost mutată FC fcsb din Ilfov la periferia periferiei Bucureștiului!? Ca sa fie Steaua!? :-))) Înainte nu era, chiar dacă venea lumea la meci, corect!? :-))) Dar când la meci erau 300 de persoane cu tot cu jucatori și staff, FC fcsb mai era Steaua!? :-)))

Vezi toate comentariile (68)
Comentează