FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-4

VIITORUL - FCSB 1-4 // FOTO Puștii lui Dică, mai buni decât ai lui Hagi! FCSB urcă pe primul loc după victoria lejeră cu Viitorul

Foto: Raed Krishan +36   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2018 23:01

FCSB s-a impus pe terenul Viitorului, scor 4-1, într-un meci care a început extrem de prost pentru trupa lui Gică Hagi.

Viitorul a jucat 85 de minute în 10 oameni, după ce Virgil Ghiță a fost eliminat pentru un fault în postura de ultim apărător asupra lui Florinel Coman (detalii AICI). Ghinionul echipei lui Hagi nu s-a oprit aici. Aproape de finalul primei reprize portarul Valentin Cojocaru s-a accidentat și a fost înlocuit cu Buzbuchi.

În ultimul minut al primei părți roș-albaștrii au deschis scorul prin Florinel Coman, care a profitat de un lob trimis de Rusescu peste goalkeeperul nou intrat pe teren, mingea a lovit bara și apoi cel poreclit "Mbappe" a trimis balonul în plasă.

Dennis Man a majorat diferența în minutul 52, după o pasă a lui Rusescu în fața porții. În minutul 71, Vână a marcat golul de onoare al Viitorului după ce a profitat de o nesincronizare între fundașii centrali și l-a lobat pe Andrei Vlad, intrat pe teren cu doar 5 minute înainte, după accidentarea lui Bălgrădean.

Ultimul astfel de meci, în care ambii portari să fie înlocuiți, a fost pe 28 august 2009, Internațional Curtea de Argeș - FC Brașov, 0-3. M. Popa a fost eliminat în minutul 13 și înlocuit cu Pambea, iar la oaspeți Coman a fost schimbat cu Kajka, în minutul 48.

Daniel Benzar a înscris și el în minutul 82 după ce a primit o pasă excelentă de pe dreapta de la Jakolis. Scorul final a fost stabilit de Raul Rusescu în ultimul minut de joc, cu un șut la colțul lung din interiorul careului.

Viitorul - FCSB 1-4

Au marcat: Vână '71 / Fl. Coman '45, Man '52,  D. Benzar '82, Rusescu '90

Cartonaș roșu: Virgil Ghiță '5

Viitorul: Cojocaru (Buzbuchi '33) - Lopes, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, T. Băluţă, Vână - I. Hagi, Drăguş (Houri '65), Măţan (Boboc '14)
Rezerve: Luchin, Voduţ, Achim, Artean
Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Bălgrădean (A. Vlad '64) - Jakolis, Nedelcu, Filip, Morais - Ov. Popescu, K. Qaka - D. Man, Fl. Tănase (D. Benzar '72), Fl. Coman (Moruțan '45) - Rusescu
Rezerve: Planici, R. Benzar, M. Roman, A. Stan
Antrenor: Nicolae Dică

Arbitru: Istvan Kovacs (Satu Mare) / Asistenți: Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui) / Rezervă: Florin Andrei (Mureș) / Observator: Ștefan Constantin (București)

Portarul Cristi Bălgrădean a avut probleme medicale și în minutul 64 a fost înlocuit cu Andrei Vlad. "Pufi" a ieșit de pe teren acuzând probleme la inghinali.

 
 

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (337)
ray51
ray51  •  27 August 2018, 07:05

Chiar atat de mare este diferenta inaintea meciului cu Rapid Viena?... De i-ar folosi acest 'drog' luat inainte cu 4 zile de meci.

balauru48
balauru48  •  27 August 2018, 00:56
Postat de alaturi_de_domnul_mm_stoica pe 26 August 2018, 23:32

Forza Nicolae Dica, cel mai bun antrenor din liga 1! Suntem mandri de tine, Dicane! Hai calificare joi si titlul 27 la finalul sezonului!!

MM, prostalaule, tu esti? :))

trianon19
trianon19  •  27 August 2018, 00:16
Postat de Eugen Iustin pe 26 August 2018, 23:45

Si cand a pierdut fcsb campionatul la viitoru, tot blat? Dar ca de doi ani nu au batut la Ovidiu, tot blat?

Nu intra in jocul postacilor platiti :)

Vezi toate comentariile (337)
Comentează