FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Adrian Mutu putea semna contractul carierei: „Bătuse deja palma!” + Cum intervine politicul la CFR Cluj: „Sunt 3 Gigi Becali în spatele lui Varga”

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 11:39 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 12:38

Jurnalistul Liviu Alexa, patron la clubul de Liga 4 Victoria Cluj și fost președinte PSD Cluj, susține că Nelu Varga, patronul campioanei CFR Cluj, are „3 Gigi Becali în spate”, numind 3 oameni din sfera politică. 

Invitat la GSP Live, Liviu Alexa a susținut că Adrian Mutu a fost la un pas de a semna cu CFR Cluj iarna trecută, înainte ca Edi Iordănescu să fie numit antrenor. Potrivit fostului om politic, patronul oficial al CFR-ului, Nelu Varga, a dorit să-l angajeze pe „Briliant”, dar totul s-a schimbat la intervenția unor persoane cu influență, implicate la clubul vișiniu din umbră.

Declarații tari despre CFR Cluj: „Nelu Varga are 3 Becali în spate: Dîncu, Rus și Coldea” 

„Într-o zi, Adi Mutu aproape bătuse palma cu Neluțu Varga să vină la echipă, dar strategia a fost deturnată de niște băieți care i-au spus lui Varga că face o prostie, că se înșală. Așa a ajuns Edi Iordănescu la CFR Cluj.

Varga are idei foarte bune de multe ori, dar are 3 Becali în spate și nu poate lua întotdeauna deciziile pe care le dorește. E vorba de cum arată loja de la CFR. Domnul Varga este tot timpul secondat acolo de domnul Vasile Dîncu, inclusiv de domnul Ioan Rus. Câteodată mai apare domnul Florian Coldea prin lojă. Este în anturaj, cu siguranță se cunoaște cu domnul Varga.

Cum a câștigat CFR 4 campionate consecutive? Asta este pentru că Varga a fost sprijinit relațional, de la domnul Burleanu până la domnul Dîncu, între care există o relație de prietenie”, a declarat Alexa la emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Vasile Dîncu este președintele Consiliului Național al PSD și apropiat al președintelui FRF Răzvan Burleanu. Ioan Rus este un alt politician social-democrat, fost ministru de interne în guvernul Adrian Năstase și fost ministru al transporturilor în guvernul Victor Ponta din 2014, în vreme ce Florian Coldea este fost șef al SRI.

Recent, Liviu Dragnea, ex-președinte PSD, căruia Liviu Alexa i-a fost consilier personal, declara că există un „grup de la Cluj”, din care ar face parte, printre alții, Vasile Dîncu, Ioan Rus, Florian Coldea și Nelu Varga.

Citește și: 

„Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului” » Scenariu uluitor: „Sunt șocat de încrederea PCH în Zăvăleanu”

Iată cine e dușmanul lui Marius Șumudică! » La el s-a referit când a spus că a complotat pentru a-l da afară de la CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
caravela
caravela  •  17 Octombrie 2021, 18:57
Postat de the.king pe 17 Octombrie 2021, 14:09

Mama mama mama mama, ce-i acolo la Cluj, fereasca Sfantul! Acolo nu mai poti face curat decat cu o bomba nucleara! Mizeria de pe lume, cea mai odioasa echipa din istorie! Stia Sumudica ce stia cand a zis ca nu prostu’ de Dan Penalty a luat titlurile alea!

psd-cfr-sri cluj curat murdar

dodo001
dodo001  •  17 Octombrie 2021, 18:01
Postat de csa.regal.2016 pe 17 Octombrie 2021, 15:03

Păi să tot câștigi campionate la noi cu asemenea specimene corupte și coruptibile . Afară sunt ciuca bătăilor dar acasă sunt zmei cu spatele acoperit. Blaturi erau și pe vremea lui Dragomir și Sandu dar acum sa ajuns la punctul culminant în dezvoltarea unui fenomen numit corupție majoră . Mulți se întreabă de ce este atât de hulită această echipă ... iată care sunt motivele scrise și nu numai de jurnalistul Alexa . Oamenii mari și corupți numesc rușine faptul de a pierde compionate și nu cel de a inșela pentru a câștiga. Si totuși se invârte la acest club sub mantia penală a celor trei crai de la răsărit

Deocamdata la meciurile europene te uiti la CFR. Pe altcineva nu ai din Romania

dodo001
dodo001  •  17 Octombrie 2021, 17:59
Postat de Razvan Mihailescu pe 17 Octombrie 2021, 15:19

Au susținere, dar ăștia nu baga bani, numai influenta, la câștigarea campionatului merge, dar extern îs zero, poate sa fie de la PSD sau sri

Multi vorbesc prostii. Trebuie sa existe confirmarea externa a titlului castigat. CFR a confirmat ca e o campioana meritorie, asa cu fotbalul saracacios pe care il avem. CFR ne tine an de an la televizor

Vezi toate comentariile (16)
Comentează