FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Liviu Dragnea, acuzații șocante împotriva omului implicat din umbră la CFR Cluj: „M-a amenințat că nu apuc Crăciunul”

Vasile Dîncu (încercuit), lângă Liviu Dragnea
Vasile Dîncu (încercuit), lângă Liviu Dragnea

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 octombrie 2021 14:35 / Actualizat vineri, 08 octombrie 2021 15:58

Politicianul Vasile Dîncu (59 de ani), președintele Consiliului Național al PSD, care este implicat din umbră la clubul CFR Cluj, este acuzat de fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea (58), că „m-a amenințat că nu apuc Crăciunul”.

Eliberat în luna iulie din spatele gratiilor, unde s-a aflat începând cu 27 mai 2019 după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman, Liviu Dragnea a fost invitat la emisiunea „Dosar de Politician” de la B1 TV. În cadrul acesteia, a lansat acuzații puternice.

Pumnii de la CFR și secretele Forței
EDITORIAL
Pumnii de la CFR și secretele Forței

Vasile Dîncu și Nelu Varga, oamenii care conduc CFR Cluj, menționați de Liviu Dragnea 

Printre cei vizați se numără Vasile Dîncu, politicianul PSD implicat din umbră la CFR Cluj, care are o relație foarte apropiată cu Răzvan Burleanu, președintele FRF. În cadrul dialogului cu moderatorul Silviu Mănăstire, a fost menționat și numele lui Nelu Varga, patronul campioanei României la fotbal.

„Am primit amenințări de la Vasile Dîncu și Coldea că nu voi apuca Crăciunul. În sens de libertate, cred că la asta s-au referit. Au păstrat aceleași metode. Cât de proști pot fi să creadă că mie îmi este teamă?

Noi acum asistăm la lupta dintre două grupuri, trans-instituționale. E grupul de la Cluj, cu Vasile Dîncu, Emil Boc, Rareș Bogdan, Ioan Rus și domnul Varga, precum și alți oameni de afaceri, și grupul de la Sălaj, cu Dacian Cioloș, Hellvig (n.r. - directorul SRI), Lucian Bode. Sunt interese politice și economice diferite. Grupul de la Cluj, în care este și Coldea, este format din cei care au gestionat SRI-ul și sistemul ăsta ocult în anii trecuți”, a susținut Dragnea.

În timpul dialogului cu Liviu Dragnea, moderatorul emisiunii îl cataloghează pe Nelu Varga, patronul oficial de la CFR Cluj, drept „un mare personaj influent în PSD mai nou, un samsar imobiliar de la Cluj, ca toți marii oameni de afaceri de acolo”. În plus, moderatorul a insinuat că ar exista și o legătură între clanul Caran și Varga.

Vasile Dîncu

  • 59 de ani
  • sociolog, politician
  • fost ministru în cabinetul Adrian Năstase, la începutul anilor 2000
  • între 2015 și 2017 a fost ministru în cabinetul condus de Dacian Cioloș
  • a deținut funcții de conducere în PSD
  • a fost senator între 2004 și 2008
  • actual președinte al Consiliul Național al PSD

„Eu sunt dinamovist, dar deja încep să uit de Dinamo. Sunt profesor la UBB, am fost student și Universitatea Cluj e iubirea tinereților mele. Îmi place Gloria Bistrița, dar din păcate Gloria a dispărut. Dar sunt cel mai apropiat de proiectul CFR pentru că acolo un proiect profesionist”, spunea Vasile Dîncu în iunie 2020.

Citește și: 

Scandal în familia Mititelu » O rudă a depus plângere penală: „A ajuns o bombă” + replica lui Adrian Mititelu Jr.: „O dăm în judecată!”

Crăciunescu, amintire terifiantă de la un meci arbitrat în România. „Nici nu atingeam pământul cu picioarele. Mi-a zis: «Mă, îți beau sângele!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
dodo001
dodo001  •  14 Octombrie 2021, 19:51
Postat de 1948forever pe 08 Octombrie 2021, 17:14

si se mai intreaba lumea cum de a castigat cfr trofee....

Prin muncă și victorii adunate pe teren, cu un lit valoros și un antrenor pe măsură și ceva divin, care nu a lăsat sa se întâmple lucruri planificate alții. Știu ca adevărul nu convine multora, dar ce sa-i faci? Locul 1 e pentru cel care se străduiește mai mult. Asa e la școală, la muncă, în business, la orice. Iar de CFR nu poate zice nimeni ca a fost o campioana nemuritorii, adică a demonstrat în Europa pe unde a fost. Dacă au fost campioane precum Oțelul cu 0 puncte în grupe sau Fcsb cu 1 punct în grupa de Champions League, la CFR nu a fost cazul.

ucluj2011
ucluj2011  •  09 Octombrie 2021, 12:23
Postat de rocky5 pe 08 Octombrie 2021, 22:56

Drag ea e un infractor și un pușcăriaș! Din politică e out!

Suntem conduți de Mafie pe toate planurile , și Justiția , și Guvernul , și ***..... Dragnea a i9ntrat la pușcărie pentru că nu era pe linia dictată de cei mai mari mafioți ai României , inclusiv procurori și judecători , inclusiv actuali membri ai Guvernului la cel mai înalt nivel!!! Dacă ar fi PE BUNE treaba , toți cei menționați în acest articol PLUS MULȚI ALȚII , ar trebui să facă pușcărie DE VREO SUTĂ DE ORI MAI MULT DECÂT Dragnea. Dragnea este /afost îngeraș neprihănit prin comparație. Numai că , unii se duc la pușcărie , iar alții (care au făcut rău țării de 1.000 de ori mai mult) NU se duc la pușcărie. Cam asta ar fi la noi în România diferența între "pușcăriași" și NEpușcăriași , atunci când vine vorba de instituțiile țării și de politică. Dar cred că asta o știe toată Lumea..... numai dacă nu te-ai născut IERI!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky5
rocky5  •  08 Octombrie 2021, 22:56

Drag ea e un infractor și un pușcăriaș! Din politică e out!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close