FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un nou sponsor gigant la CFR Cluj?! Cine vrea să investească + ultimele detalii despre negocierile cu Tesla

După 2-0 cu FC Botoșani, CFR Cluj se îndreaptă spre al treilea titlu consecutiv în Liga 1 și ar putea primi o veste importantă, pe plan financiar, așa cum a anunțat Vasile Dâncu. +49   FOTO
După 2-0 cu FC Botoșani, CFR Cluj se îndreaptă spre al treilea titlu consecutiv în Liga 1 și ar putea primi o veste importantă, pe plan financiar, așa cum a anunțat Vasile Dâncu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 08:22 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 09:25

După 2-0 cu FC Botoșani, CFR Cluj se îndreaptă spre al treilea titlu consecutiv în Liga 1 și ar putea primi o veste importantă, pe plan financiar, așa cum a anunțat Vasile Dâncu.

  • La începutul lui 2020, o divizie Tesla, care se ocupă de construcția de elicoptere și drone, urma să invertească la CFR Cluj, dar negocierile nu au mai avansat. Clujenii ar fi primit 16 milioane de euro în doi ani. (Detalii AICI)

Vasile Dâncu (52 de ani), sociolog și fost important om politic, a devenit apropiat de CFR Cluj după ce echipa a fost preluată de Neluțu Varga, iar acum vorbește în premieră despre situația de la formația lui Dan Petrescu. Acesta a dat detalii despre negocierile cu Tesla, companie interesată să investească la CFR, și a anunțat că și o altă firmă vrea să sponsorizeze campioana.

„Era vorba de sponsor principal, dar nu s-a realizat. S-au amânat discuțiile cu o filială Tesla din Europa. Am vorbit și eu cu cei de acolo. Încă a rămas proiectul. Urmează să vină cineva la Cluj când se poate circula cu avionul. 

Și mai e o fabrică mare de medicamente care vrea să vină ca sponsor. Nu s-a pus niciodată problema de vânzare. Eu nu am auzit. Sunt discuții la club cu vreo doi sponsori mari care să vină lângă NTT Data”, a declarat Vasile Dâncu pentru Fanatik.

Vasile Dâncu: „Am fost dinamovist, dar uit de Dinamo”

Dâncu, un apropiat al președintelui FRF, a analizat și fotbalul românesc, dar și disputele dintre Federația Română de Fotbal și LPF.

Eu sunt dinamovist, dar deja încep să uit de Dinamo. Sunt profesor la UBB, am fost student și Universitatea Cluj e iubirea tinereților mele. Îmi place Gloria Bistrița, dar din păcate Gloria a dispărut. Dar sunt cel mai apropiat de proiectul CFR pentru că acolo un proiect profesionist.

Îi cunosc pe Justin Ștefan (n.r. secretarul general al LPF) și pe Răzvan Burleanu. Îi apreciez ca fiind doi tineri de viitor, oameni inteligenți, diferiți de alții din managementul fotbalului românesc. Ni nu înțeleg deloc acest conflict. Nu înțeleg mizele lui și nici cine are interesul să îl întrețină. În mod normal Liga și Federația au aceleași interese. Nu înțeleg cum pornește din când în când câte un tir dintr-o parte sau alta. Par mai mult conflicte personale decât instituționale”, a adâugat acesta.

 

„Mi-e dor cu adevărat de un derby Steaua - Dinamo, cu tribunele pline, și mi-aș dori și un meci CFR – Steaua pe Arena Națională, cu tribunele pline și fără distanțare socială” 
Vasile Dâncu

Cine e Vasile Dâncu

Vasile Dâncu a fost un personaj extrem de influent în PSD şi în timpul guvernării acestui partid, din perioada în care la FRF au avut loc alegerile din 2014, când Burleanu a ieşit învingător după ce Gică Popescu a fost condamnat. 

Ulterior, Dâncu a fost aproape nelipsit din delegaţia FRF de la meciurile echipei naţionale. La unul dintre acestea, de la Belfast, cu Irlanda de Nord, din iunie 2015, Dâncu a fost fotografiat în faţa hotelului reprezentativei României alături de George Maior, care la acea vreme plecase de doar câteva luni din fruntea SRI. În prezent, Maior e ambasadorul României în SUA.

În plus, în perioada în care a anunțat că a diminuat salariile cu 20%, FRF contracta realizarea unui sondaj de către IRES, compania lui Vasile Dâncu. (Detalii AICI)

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - FCSB 1-0

+45 FOTO

VIDEO. Dan Petrescu: „Deja mă gândesc la meciul cu Craiova. O să fie pe viață și pe moarte”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Marea dilemă a lui Dan Petrescu după CFR Cluj - FCSB: „Nu am dormit prea bine după meci!” » Soluția găsită de antrenor pentru duelul cu Botoșani

EXCLUSIV Doi jucători importanți sunt OUT de la CFR Cluj! Cu cine și-a pierdut Dan Petrescu răbdarea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
faraprostiincazarma
faraprostiincazarma  •  21 Iunie 2020, 13:27
Postat de farasportincazarma pe 21 Iunie 2020, 12:37

Santinela Cazematei Staliniste a Armatei-CSA la sectoare pe net conform ordinului comandantului UM! Jalnice, lugubre personaje pe la gardurile UM Ghencea!

dobi lasa galagia!

cordell.hull
cordell.hull  •  21 Iunie 2020, 13:00

Eu am spus fost asta “ Ba amărâților voi credeți ca sponsorul e sinonim cu investitorul?”... pana la urma nu ai spus clar cu ce nu ești de acord deși sub alta forma m ai plagiat

clujcampion
clujcampion  •  21 Iunie 2020, 12:58
Postat de bast pe 21 Iunie 2020, 12:39

ți-ai dat singur răspunsul

Decat unul cu un staff si cu suporteri majoritar recidivisti.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează