FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - U CLUJ 0-0

Liviu Ciobotariu aruncă vina pe jucători, după egalul cu U Cluj: „O să schimb sistemul, poate și anumiți jucători”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Voluntari
Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Voluntari

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 21:24 / Actualizat vineri, 26 august 2022 21:46

FC Voluntari a remizat cu U Cluj, scor 0-0, în etapa #7 din Liga 1. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a dat vina pe jucători după acest rezultat.

Ciobotariu s-a plâns de randamentul jucătorilor de atac și a declarat că mai are nevoie de fotbaliști ofensivi.

Avem VAR degeaba! Două greșeli mari de arbitraj în Liga 1: „Este inimaginabil ce s-a întâmplat!” » Nota TREI pentru „central”
FC Voluntari - U Cluj 0-0
Avem VAR degeaba! Două greșeli mari de arbitraj în Liga 1: „Este inimaginabil ce s-a întâmplat!” » Nota TREI pentru „central”

Declarațiile lui Liviu Ciobotariu, după Voluntari - U Cluj 0-0

„Faptul că nu am câștigat ne creează o stare de dezamăgire. Dar nu meritam să câștigăm azi, trebuie să fiu sincer. A fost un rezultat echitabil. Prima repriză le-a aparținut celor de la U Cluj. Noi am început mai bine repriza a doua, dar nu ne-am fructificat ocaziile puține pe care le-am avut. Ne lipsește golul. Ne lipsește încrederea.

Noi am făcut două egaluri acasă, cu Sepsi și U Cluj, am pierdut două în deplasare. Trebuie să schimb, poate sistemul, poate anumiți jucători. Pe faza defensivă am avut o organizare bună, nu am dat spații. Nu am fost inspirați.

Nu am venit cu centrări, așa cum le-am cerut jucătorilor mei. Ne-am fi dorit să avem mai multe puncte. Din păcate avem doar 8 în 7 etape, puțin pentru ce ne-am propus. Mă uit pentru anumite posturi pe care consider că am nevoie de jucători. 

În scurt timp aducem cel puțin doi jucători pentru atac. Toate meciurile sunt grele și importante pentru noi. Când întâlnești CFR , FCSB , Rapid, echipe care sunt în formă, e clar că trebuie să avem o strategie. Ne pregătim, de asta venim la meciuri”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Orange Sport.

Citește și:

UTA - FCU Craiova » Echipele de start: Keșeru nu e nici rezervă!

Stoican și-a adus „ginerele” la CS Mioveni » 3 transferuri oficializate azi la echipa argeșeană: jucători trecuți pe la Rapid, CFR și FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează