FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Stoican și-a adus „ginerele” la CS Mioveni » 3 transferuri oficializate azi la echipa argeșeană: jucători trecuți pe la Rapid, CFR și FCSB

Stoican și-a adus „ginerele” la CS Mioveni » 3 transferuri oficializate azi la echipa argeșeană
Stoican și-a adus „ginerele” la CS Mioveni » 3 transferuri oficializate azi la echipa argeșeană

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 20:14 / Actualizat vineri, 26 august 2022 20:24

CS Mioveni, echipa aflată pe ultimul loc în Liga 1 a anunțat, pe site-ul oficial, transferurile a 3 jucători noi: Andrei Burlacu, Cornel Ene și Nicolae Carnat

„Echipa noastră a realizat în această săptămână trei noi transferuri. Astfel s-au alăturat lotului CS Mioveni, Andrei Burlacu, Cornel Ene și Nicolae Carnat. Toți trei au semnat contracte până la finalul sezonului. 

Burlacu, Ene și Carnat se alătură celorlalte 6 transferuri făcute până acum: Flavius Croitoru, Liviu Antal, Cristi Dumitru, Vlad Pop, Mihai Lixandru și albanezul Blerim Krasniqi”, au punctat cei de la CS Mioveni pe site-ul oficial.

Stoican și-a adus „ginerele” la CS Mioveni

Andrei Burlacu este un fotbalist născut la Botoșani, în vârstă de 25 de ani. Și-a început junioratul la CSS Botoșani, de unde a fost cumpărat de Universitatea Craiova în schimbul a 5.000 de euro. A fost folosit inițial la echipa under 19 și la echipa secundă, iar oltenii l-au împrumutat, pentru a prinde experiență, la Poli Iași, Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna. 

În iulie 2021 a ajuns la FCSB, acolo unde a jucat numai 99 de minute de-a lungul sezonului precedent. Este cotat la 50,000 de euro. El este într-o relație cu fiica antrenorului Flavius Stoican, Lorena.

Cornel Ene este un fundaș central în vârstă de 29 de ani, ce a evoluat în stagiunea precedentă în Ungaria, la Gyirmot. Și-a făcut junioratul la Olimpia Satu Mare. De la echipa de seniori a Olimpiei a plecat în martie 2011 la CFR Cluj, ardelenii împrumutându-l la UTA Arad și la Olimpia Satu Mare. 

În ianuarie 2017 a ajuns la Pandurii Târgu Jiu, unde a stat numai jumătate de an. În iulie 2017, Ene a ajuns la ASA Târgu Mureș, unde a petrecut tot numai jumătate de an. În ianuarie 2018 a ajuns la Juventus București, de unde a plecat în vara aceluiași an în Ungaria, la Kisvarda, acolo unde a petrecut 3 sezoane, înainte de a ajunge la Gyirmot.

Nicolae Carnat este un mijlocaș în vârstă de 24 de ani. Și-a făcut junioratul la Olimpia Alba Iulia, de unde a fost adus de Gheorghe Hagi la academia ce îi poartă numele. În august 2014, Carnat a părăsit Constanța și a semnat cu Wolverhampton Wanderers, formație unde a evoluat la echipele U18 și U21 ale clubului. Englezii l-au împrumutat în decembrie 2017 la Esbjerg, în Danemarca. 

În august 2018, Carnat a revenit în România, la Dunărea Călărași, de unde a plecat la Sepsi Sf. Gheorghe, în ianuarie 2019. 

În octombrie 2020 a fost transferat de CFR Cluj, în schimbul a 75,000 de euro. În sezonul 2021-2022, clujenii l-au împrumutat pe Carnat la Rapid, unde a marcat de 3 ori în 22 de meciuri.

CS Mioveni a acumulat numai un punct din 18 posibile din primele 6 etape de Liga 1, iar Alexandru Pelici, fostul antrenor al celor de la Mioveni, a plătit cu postul. 

În locul lui Pelici a fost adus Flavius Stoican, tehnician ce în sezonul trecut a activat la FCU Craiova 1948 și Dinamo.

Stoican a fost prezentat azi la CS Mioveni » Obiectivul și primele declarații
NUMIRE
Stoican a fost prezentat azi la CS Mioveni » Obiectivul și primele declarații
Prepeliță, criticat pentru vestimentația de la meciul cu Mioveni: „Ca antrenor principal, trebuie să ai o anumită ținută”
MIOVENI - FC ARGEȘ 0-1
Prepeliță, criticat pentru vestimentația de la meciul cu Mioveni: „Ca antrenor principal, trebuie să ai o anumită ținută”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează