FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FC VOLUNTARI 1-2

Liviu Ciobotariu, după ce a dus-o pe FC Voluntari pe locul 2: „E meritul lor! Avem speranțe pentru viitor”

Liviu Ciobotariu / Sursă foto: Bogdan Bălaș (GSP) +37   FOTO
Liviu Ciobotariu / Sursă foto: Bogdan Bălaș (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 19:40 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 13:25

Liviu Ciobotariu (50 de ani) a comentat victoria reușită de FC Voluntari pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1. Ilfovenii au ajuns la șase victorii consecutive în campionat și au urcat pe locul secund în Liga 1.

„Eu cred că am făcut un joc destul de bun. Vreau să-mi felicit jucătorii, am făcut un meci bun atât defensiv, cât și ofensiv. Ne-am mai și retras deliberat, în special în repriza a doua. Suntem într-o formă bună, iar asta se vede pe teren. Pe final, le-am închis spațiile. Puteam să mai încasăm un gol, dar portarul Popa și apărarea noastră au făcut un meci foarte bun

Sunt mulțumit și de joc, dar și de rezultat. E meritul jucătorilor, nu se relaxează deloc. Sunt serioși, concentrați la antrenamente și la jocurile oficiale. 

Îi felicit pentru seriozitatea lor și pentru că avem evoluții foarte bune în campionat. Deocamdată, victoriile ne dau speranțe pentru viitor. Avem o echipă matură, băieții sunt de felicitat fiindcă își mențin concentrarea la fiecare meci”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Look+. 

Liviu Ciobotariu, antrenorul lunii septembrie

Liviu Ciobotariu și-a adjudecat în luna septembrie premiul de „Antrenorul lunii”, desemnat de Gazeta Sporturilor. „Secretul nostru? Munca și seriozitatea! Ne pregătim foarte bine, iar acesta este meritul jucătorilor pentru că sunt receptivi și dau sută la sută”, a transmis Ciobi.

FOTO Imagini spectaculoase din partida Sepsi - FC Voluntari 1-2

+33 FOTO

FC Voluntari a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în etapa #12 din Liga 1. A fost prima confruntare pe noua arenă a covăsnenilor și debutul lui Cristiano Bergodi la Sf. Gheorghe.

  • Cristian Costin a marcat primul gol pe Sepsi Arena. Și ce gol! Mijlocașul ilfovenilor a primit cu călcâiul de la Ion Gheorghe, l-a driblat pe Hugo Sousa și l-a judecat pe Niczuly din careu: șut la colțul lung, imparabil (22). 
  • Sepsi a încercat să răspundă prin atacuri repetate, dar tot oaspeții aveau să marcheze golul doi. Pe contraatac, Rață a dus-o foarte aproape pe Voluntari de a 6-a victorie consecutivă în Liga 1! Echipa momentului în România. 
  • A urmat un asediu al celor de la Sepsi, care a ratat și un penalty prin Luckassen (67). Până la urmă, gazdele au punctat, când norocul s-a întors și de partea lor: execuția lui Bojic de la marginea lui „16” a fost deviată de Meleke și l-a păcălit pe Mihai Popa (79). 
  • Finalul a găsit-o pe Sepsi atacând cu toate forțele. În zadar. Covăsnenii rămân fără victorie în L1 din luna iulie, în timp ce FC Voluntari urcă provizoriu pe locul secund.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Echipa e în criză, conducerea nu mai are răbdare: „Cum să nu fiu supărat? Pentru liniștea lor, să mai ia și ei 3 puncte!”

Ultrașii Stelei n-au mai suportat! S-au luat de jucători la final: „Vă e frică!” » Reacția golgeterului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
patratel2019
patratel2019  •  17 Octombrie 2021, 08:30

Loc de conjunctură, nu va îmbătați cu apă rece! In câțiva ani nimeni n-o să-și mai amintească de voi! Tocati banii publici...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează