GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Liviu Ciobotariu, ales „Antrenorul lunii septembrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „Secretul nostru? Munca și seriozitatea!”

Articol de - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 11:30 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 11:40

Liviu Ciobotariu și-a adjudecat în luna septembrie premiul de „Antrenorul lunii”. Ciobotariu a antrenorul surprizei ultimelor etape. Ilfovenii, obișnuiți cu zonele periculoase din clasament, au făcut slalom printre meciuri extrem de complicate și au ajuns pe locul 5 în campionat.

„Împart trofeul cu jucătorii și cu staff-ul meu, fără ei nu puteam să realizez nimic. Am avut o lună septembrie foarte bună, mă bucur, sunt mândru că am reușit acest lucru. Când am pornit la drum, obiectivul nostru a fost să nu mai avem emoții pe final. Sezonul trecut, echipa se afla într-o situație dificilă și-am trecut prin mari emoții.

Ne-am pus de acord, chiar dacă nu avem semnat niciun contract pentru obiectiv, să adunăm cât mai multe puncte. Secretul nostru? Munca și seriozitatea! Ne pregătim foarte bine, iar acesta este meritul jucătorilor pentru că sunt receptivi și dau sută la sută”, a transmis Ciobi.

Am adus o liniște la echipă în ceea ce înseamnă posesia de balon, personalitatea, practic am transmis liniștea mea și jucătorilor. Lucrurile au intrat în normal chiar dacă mai avem câteva lucruri de pus la punct.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Pentru categoria de "Antrenorul lunii septembrie", Gazeta Sporturilor a nominalizat 3 tehnicieni: Marius Croitoru (FC Botoșani), Liviu Ciobotariu (FC Voluntari) și Mirel Rădoi (echipa națională). Pe lista preliminară au mai fost Edward Iordănescu și Emil Săndoi.

Mihai Popa e un plus pentru noi, un portar foarte bun și de mare perspectivă. Cred că va ajunge portarul echipei naționale, numărul 1. Este și meritul conducerii că au reușit să-l aducă.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

CLASAMENT FINAL » Antrenorul lunii septembrie 2021

1. Liviu Ciobotariu18 puncte
2. Mirel Rădoi14 puncte
3. Marius Croitoru13 puncte

Votul cititorilor

1. Marius Croitoru5 puncte
2. Liviu Ciobotariu4 puncte
3. Mirel Rădoi3 puncte

Votul jurnaliștilor GSP

1. Liviu Ciobotariu10 puncte
2. Marius Croitoru8 puncte
3. Mirel Rădoi6 puncte

Votul specialiștilor

1. Mirel Rădoi5 puncte
2. Liviu Ciobotariu4 puncte

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Citește și:

CEI MAI BUNI Granzii puși la respect! » Jefte Betancor a fost ales „Jucătorul lunii septembrie”, iar Liviu Ciobotariu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10224495146829854
Dragostin Florin  •  06 Octombrie 2021, 14:42

Nu uita Ciobotariu, ai fost crescut de Progresul Bucuresti (F.C. National). Nu pot uita una din declaratiile tale cum ca echipa ta dintotdeauna a fost Dinamo. Daca nu iti faceai un nume la F.C. National, erai un zero barat.

dinamo100
dinamo100  •  06 Octombrie 2021, 12:56

Ciobi a facut treaba foarte buna in trecut la Dinamo si la ASA Targu Mures, fiind foarte aproape sa ia chiar titlul! Se vorbeste foarte putin despre el, dar cu siguranta e un antrenor valoros. Cei de la Voluntari au ochit foarte bine.

magic4ever
magic4ever  •  06 Octombrie 2021, 12:15

Felicitari Liviu Ciobotariu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează