FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV FC Voluntari și-a găsit antrenor » Gazeta a aflat numele înlocuitorului lui Ciobotariu

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 11:11 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 11:15

Continuă vânzoleala de pe băncile tehnice din Liga 1. Liviu Ciobotariu (52 de ani) a plecat de la FC Voluntari fiindcă și-ar dori să lucreze într-un club în care obiectivele să fie mai pretențioase și e aproape să semneze cu Sepsi. Ilfovenii au un favorit pe lista pentru înlocuirea lui Ciobi: Ilie Poenaru (46 de ani). Sunt șanse mari ca instalarea lui „Poe” să fie oficializată în curând.

Gigi Becali a anunțat a 7-a plecare de la FCSB: „Mi-a plăcut, dar îl dau” + Recunoaște că n-are „ochi” la transferuri: „Mă mai înșel”
FCSB
Gigi Becali a anunțat a 7-a plecare de la FCSB: „Mi-a plăcut, dar îl dau” + Recunoaște că n-are „ochi” la transferuri: „Mă mai înșel”

Ilie Poenaru a rămas șomer fiindcă a vorbit prea mult

El e liber din noiembrie 2022, atunci când l-a demis UTA din cauza rezultatelor slabe. Aradul nu și-a ameliorat parcursul nici după ce l-a schimbat pe Poenaru cu Laszlo Balint, echipa a reușit să prindă doar un loc de baraj pentru salvare, în condițiile în care roș-albii porniseră sezonul, în vara trecută, cu gândul de a se califica în playoff. 

UTA, pe care acum o conduce Mircea Rednic, a remizat la Buzău în prima manșă a barajului pentru evitarea retrogradării și ar trebui s-o învingă pe Gloria lui Adi Mihalcea în retur ca să rămână în prima ligă. 

Poenaru a rămas șomer din noiembrie fiindcă el s-a ales și cu o suspendare de patru etape după ce a fost demis de la Arad. Școala de Antrenori îl reclamase fiindcă transmisese prea multe indicații în timpul meciurilor fără să fi avut licența Pro, calificarea necesară pentru un antrenor principal. 

El are „A”, diplomă de secund, și a lucrat peste tot alături de Marin Dună, deținător al „Pro”. Fostul atacant de la FC Național și de la Steaua era principalul-umbrelă, sub acoperirea căruia Poenaru funcționa ca A1 real.

De ce l-ar mai suspenda acum Comisia de Disciplină a FRF pe Ilie Poenaru?

Pedepsit în Comisia de Disciplină, Ilie a contestat sancțiunea și a câștigat recursul, un proces care a durat trei luni! Comisia a doua l-a absolvit de tot, el nu mai e suspendat acum și ar putea-o conduce pe FC Voluntari de pe bancă încă din prima rundă a stagiunii următoare. 

Când i-a anulat suspendarea, Comisia de Recurs a constatat, practic, că lui Poenaru nu îi este interzis să transmită indicații, chiar dacă nu e „principal”. Regulamentul privind Statutul Antrenorului prevede că „au dreptul să transmită indicații pe parcursul meciurilor directorul tehnic, antrenorul principal și antrenorul secund”, fără a se referi la timpul care îi este alocat fiecăruia.

Citește și: 

„Vrem să ne batem pentru titlu!” » Echipa din Liga 1 care vrea să pună la pământ granzii și să le fure trofeul de campioană

Kyros Vassaras a făcut delegările » Știm cine sunt arbitrii care vor conduce barajele de menținere/promovare în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fibra
fibra  •  02 Iunie 2023, 14:39

Voluntari spre retrogradare,asta vor.Succes!

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  02 Iunie 2023, 13:50
Postat de gazistu pe 02 Iunie 2023, 12:14

cam toate echipele lui Poenaru au retrogradat, sau au terminat pe ultimele locuri: Clinceni, GAz Metan si UTA ... cei drept Gazul a retrogradat datorita ca au fost depuntati pe motive financiare, nu ca jos si puncte, ca termina pe 10-12 lejer) !

Du-te de aici că Clinceni a prins play off-ul cu Poenaru antrenor.

energydrik
energydrik  •  02 Iunie 2023, 13:00

Duna, de ce accepta sa ii imprumute licenta la un noname precum Poenaru? De ce nu e Duna antrenor principal? Nu are spate, nu inteleg care-i smecheria. A fost fotbalist de top in liga 1, a jucat prin Spania, un om cu bun simt si capabil.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează