FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CS MIOVENI 3-1

Fotbalistul care l-a făcut pe Liviu Ciobotariu să exclame: „Are mare calitate, face diferența!”

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 20:26 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 20:48

Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, a analizat victoria cu CS Mioveni, 3-1, la care mijlocașul mexican Omar Govea (26) a contribuit din plin. 

„Mă bucur că am reușit să câștigăm, a fost un meci greu, ne așteptam la asta. Am întâlnit o echipă bună, care se apără bine, dar am făcut un joc foarte bun și am reușit să marcăm 3 goluri. Nu a fost ușor.

În momentul în care ești egalat, apare o temere, nu știi ce-ți poate rezerva jocul. Am avut caracter, tărie, am mers peste adversar, ne-au ieșit acțiunile de atac. Am avut și alte ocazii de a marca pe lângă goluri. 

Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”
Silkeborg - FCSB 5-0
Ce urmează la FCSB după umilința cu Silkeborg? Mihai Stoica: „Nu am vorbit cu patronul, el decide! Decizia nu i-a aparținut lui Dică” + Cum explică eșecul: „Alt sport!”

Sunt bucuros, aveam mare nevoie de cele 3 puncte. Îmi doream continuitate la rezultatele obținute înainte, am obținut puncte cu FCSB și Universitatea Craiova, ar fi fost păcat să nu câștigăm meciul de acasă”, a declarat Ciobotariu despre meci. 

E trist, dar trebuie să învățăm din lucrurile astea. Chiar dacă practicăm un joc care place ochiului, importante sunt punctele. Cred că astăzi a câștigat echipa care și-a dorit mai mult și a fost mai echilibrată.

- Flavius Stoican, antrenor CS Mioveni

Liviu Ciobotariu, impresionat de Omar Govea: „Face diferența”

Ulterior, Ciobotariu a vorbit elogios despre Omar Govea, mijlocașul mexican transferat de curând de clubul ilfovean: 

„A avut șansă că a intrat astăzi titular, au fost suspendați Rața și Meleke, dar este un jucător cu mare calitate, care face diferența, în special pe faza de atac. Stă foarte bine și defensiv, în ceea ce înseamnă organizarea defensivă, chiar dacă nu este un recuperator clasic.

M-a surprins plăcut că s-a adaptat foarte repede la ceea ce le cer jucătorilor. Sunt aici de un an și jumătate, jucătorii vechi știu filosofia mea. A stat în zonă, a închis culoarele de passing, așa cum le cer jucătorilor”. 

Ce a declarat Omar Govea după FC Voluntari - CS Mioveni: 

Sunt foarte fericit, a fost primul meci ca titular. Mă ajută cu încrederea faptul că am câștigat.

Mă bucur să intru în istoria campionatului, am căutat o nouă provocare aici. Voi lucra din greu să devin cunoscut în fotbalul românesc.

Obiectivul este să devin din nou valoros, sezonul trecut a fost complicat pentru mine. Vreau să demonstrez ce pot aici, vreau să ajung în campionate mai bune, dar pentru asta trebuie să mă concentrez la ce fac la Voluntari.

Nu sunt la 100% momentan, vin după câteva luni în care nu am jucat, dar simt că am avut un început bun.

Fotbalistul care l-a făcut pe Liviu Ciobotariu să exclame: „Are mare calitate, face diferența!”
Omar Govea, FC Voluntari

Mai multe știri din Liga 1: 

Strategia lui Gigi Becali de la Silkeborg, taxată de antrenorul adversarei din Liga 1: „Te trage în jos, nu e în interesul fotbalului românesc!”

Sare în apărarea lui Bogdan Rusu, pus pe lista neagră de Gigi Becali: „Dacă ar fi plătit pe el 1,5 milioane, îl ținea tot meciul pe teren!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Octombrie 2022, 21:19

...un jucator bun ...jiji n are noroc la jucatori buni ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează