FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

EXCLUSIV Liviu Ciobotariu a semnat și rămâne în Liga 1 și în sezonul următor

Liviu Ciobotariu / foto: Imago Images
Liviu Ciobotariu / foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 16:47 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 19:26

FC Voluntari i-a prelungit contractul antrenorului Liviu Ciobotariu (51 de ani) pentru încă un sezon. 

Cu Ciobotariu pe bancă, clubul ilfovean a reușit cel mai bun sezon din istorie. FC Voluntari a terminat sezonul de Liga 1 pe locul 4 și a jucat finala Cupei României, pierdută cu Sepsi, scor 1-2.

Poate Rapid să câștige campionatul în sezonul viitor? „Dan Șucu e un mare atu pentru club” vs. „Rapid n-are nicio șansă la titlu”
DEZBATEREA ZILEI
Poate Rapid să câștige campionatul în sezonul viitor? „Dan Șucu e un mare atu pentru club” vs. „Rapid n-are nicio șansă la titlu”

Ciobotariu și-a prelungit contractul cu Voluntari

După ce inițial clubul nu-i oferise prelungirea, Ciobotariu a semnat un nou contract și va fi pe banca celor de la Voluntari și în sezonul viitor. După ultimul meci de campionat, 1-0 cu FC Argeș, antrenorul declara că le-a transmis jucătorilor faptul că va rămâne la Voluntari.

„Mâine mă văd cu domnul Bălănescu, vom vedea ce se va întâmpla. Le-am spus jucătorilor că în mare parte lucrurile sunt în regulă, le-am transmis deja programul de vacanță. Mai e de rezolvat o simplă formalitate”, spunea Ciobotariu pe 23 mai, la microfonul Prima Sport.

Ciobotariu o antrenează pe Voluntari din mai 2021.

Liviu Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”

Citește și alte știri din Liga 1:

Conflict de interese la Dinamo - U Cluj » Imagini-șoc: ce făcea Zăvăleanu la promovarea lui „U” din 2007 + Academia șefului de la Dinamo, finanțare publică aprobată de șeful lui U Cluj

A pornit ofensiva de la prima conferință » Dan Șucu, ironie către Nelu Varga la prezentarea la Rapid: „Nu știu ce afaceri are. Nu am auzit de el ca om de afaceri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close