FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Liviu Ciobotariu: "Situaţia nu e roz, dar am încredere în băieţi" » Ce spun jucătorii despre noul tehnician

Articol de - Publicat miercuri, 09 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 octombrie 2013 16:57

Liviu Ciobotariu a acceptat imediat oferta Vasluiului, semnînd pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Tehnicianul a efectuat deja primele antrenamente şi speră ca în pauza competiţională să se familiarizeze cu toţi jucătorii.

Noul antrenor al FC Vaslui, Liviu Ciobotariu, a declarat că echipa are potenţial şi poate reveni în lupta pentru podium. El a semnat cu gruparea vasluian pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Am încredere că totul va fi OK şi vom ajunge acolo unde ne dorim cu toţii. Este clar că această pauză competiţională este binevenită. Avem timp să ne cunoaştem, iar pînă vineri să avem tot lotul valid. Nu sînt probleme medicale grave, ele pot fi rezolvate imediat”, a spus Ciobotariu.

El a mai precizat că FC Vaslui rămâne o echipă puternică pentru Liga I, capabilă să se lupte pentru locurile fruntaşe.

Am luat un prim contact cu echipa. Am fost încîntat de prima oară de cînd cei din conducere m-au contactat pentru a prelua această formaţie. Nu am ezitat, fiindcă Vaslui e o echipă puternică. în ultimii ani s-a luptat pentru locurile fruntaşe. Deocamdată situaţia nu e roz, ţinînd cont de locul din clasament, însă sînt convins că împreună cu jucătorii vom face o treabă bună şi vom avea rezultatele dorite”, a completat noul principal de la Vaslui.

Liviu Ciobotariu i-a păstrat din vechiul staff pe secundul Costinel Botez şi pe antrenorul cu portarii Ioan Cîmpeanu, urmînd ca în aceste zile să-şi completeze echipa cu încă un antrenor secund şi un preparator fizic.

"Prima impresie e bună"

Fotbaliştii Vasluiului sînt încîntaţi de noul tehnician şi speră să facă treabă bună împreună. Unii nu ştiu mare lucru despre el, cunoscîndu-l doar din presă.

Prima impresie a fost bună. Sincer, nu ştiam mare lucru. Doar din fotbal am aflat de el. Am auzit că a făcut treabă bună la Dinamo şi la Iaşi”, a spus Nuno Viveiros.

Cel mai bucuros de venirea lui Ciobotariu la Vaslui este atacantul Adrian Pătulea. Cei doi au avut o colaborare bună la CSMS Iaşi.

Nu sînt în măsură să spun dacă a fost nevoie de un şoc la echipă, însă venirea domnului Ciubotariu este una benefică. Are şanse mari să aibă continuitate la echipă. Aşa cum îl ştiu e ambiţios şi întotdeauna reuşeşte din ceea ce îşi propune. Mă bucur că e din nou antrenorul meu. Am avut o creştere de formă cu dînsul, iar cuvintele mele sunt de laudă”, a conchis Pătulea.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
psyk3
psyk3  •  09 Octombrie 2013, 17:55

posibil ca ar fi vrut sa aduca vo doi jucatori liberi in pauza asta cat joaca nationala dar.. au interzis la transferuri..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close