FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Lobby pentru Hagi! "Regele" la Federație: "Ar fi păcat să stea toată viaţa la Viitorul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 21:06

Gică Popescu, fost component și căpitan al Generației de Aur, l-a sfătuit pe Gheorghe Hagi să candideze la președinția Federației Române de Fotbal.

Gică Popescu susține că Hagi este singurul om pe care l-ar susține la conducerea fotbalului românesc și este de părere că "Regele" ar trebui să-și fixeze obiective mai importante.

"Hagi ar fi singurul dintre noi care ar putea să facă lucrul acesta: să conducă fotbalul românesc. Am mai spus-o, singura persoană pe care eu aş susţine-o la preşedinţia FRF ar fi Gică. Ştiu cât de mult fotbal cunoaşte, dar o dovedeşte şi prin ce face la Viitorul.

Numai că el nu doreşte lucrul ăsta. Ar fi păcat să nu se ducă la alt nivel. Nu o să stea toată viaţa să antreneze la Viitorul. Normal trebuie să îşi propună şi alte target-uri mai importante. Ştie atât de mult fotbal încât ar fi păcat să stea toată viaţa la Viitorul", a declarat Gică Popescu pentru TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
dubluv
dubluv  •  02 Ianuarie 2017, 16:59
Postat de bvd_magheru pe 02 Ianuarie 2017, 02:24

Am urmarit de revelion un purpuriu cu Toma Caragiu din anii 70 ' . Perioada de glorie a culturii romanesti atunci a avut loc . Mie dor si de Amza si de Puiu Calinescu si de Cotescu si de toti ceilalti .

era purpuriu inchis sau mai deschis? Inteleg ca "tie" dor de acea perioada, dar nu "tie" si rusine de incultura de care dai dovada? Mai pune si tu mana pe o carte, nu fii fraier!

luputu
luputu  •  02 Ianuarie 2017, 16:57

gica hagi esti o mizerie!

luputu
luputu  •  02 Ianuarie 2017, 16:56

gica hagi esti o mizerie!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close