FOTBAL  »  Superliga  »  

Lopez Caro: "Trebuie să cîştigăm cu Bistriţa. Acesta ar fi cadoul meu pentru domnul Porumboiu"

Articol de - Publicat vineri, 24 septembrie 2010 00:00

După eliminarea din Cupă, Lopez Caro îşi canalizează munca doar pe campionat, unde speră ca rezultatele să fie din ce în ce mai bune. Aplicînd politica paşilor mărunţi, tehnicianul spaniol se gîndeşte doar la victorie în partida cu Gloria Bistriţa, meci pe care îl consideră destul de complicat.

“Va fi o partidă complicată, însă vrem să cîştigăm. Echipa a trecut peste eşecul din Cupă şi e convinsă căt de vital e meciul cu Bistriţa. Este echipa care mi-a plăcut cel mai mult la modul cum joacă pe teren. Individual, Bistriţa are jucători interesanţi, care lucrează bine în grup. Pot spune că este o echipă bine aşezată”, a spus antrenorul galben-verzilor.

Fotbaliştii Vasluiului vor să ofere victoria cu Gloria Bistriţa drept cadou finanţatorului Adrian Porumboiu, care pe 27 septembrie îşi va aniversa ziua de naştere. "Dorim să cîştigăm. Ar fi un frumos cadou şi pentru domnul Porumboiu”, a declarat Wesley.

“Este o zi mai specială, însă nu m-a gîndit la ceva anume. Vedem după meciul cu Bistriţa”, a spus Porumboiu care va împlini 60 de ani.

“Voi face ceea ce fac în fiecare zi, adică să muncesc cît mai mult, cu mai mare dorinţă şi dragoste. Sper să facem un meci bun cu Bistriţa şi să cîştigăm. Acesta ar fi cadoul meu pentru domnul Porumboiu”, a spus Lopez Caro.

FC Vaslui-Gloria Bistriţa se dispută sîmbătă, 25 septembrie, de la ora 18:00, pe stadionul “Municipal”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  24 Septembrie 2010, 17:55

si malaiul de o mamaliga?

danny_florea
danny_florea  •  24 Septembrie 2010, 17:33

cadou pt. porumbelu'? DEMISIA ,si l-ai facut fericit!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează