FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură importantă pentru FCSB: „Steaua nu a mai avut de mulți ani un asemenea atacant”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 20:43

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, crede că transferul lui Carlos Fortes (24 de ani) ar fi o mutare de excepție pentru vicecampioana României. 

„Fortes îmi place, e puternic, de mulţi ani Steaua nu a mai avut un asemenea atacant. E mai greu să-ţi dai seama de vârsta lui, dar îmi place fizicul lui, are şi o tehnică bună pentru înălţimea lui, iar cu problema greutăţii se poate rezolva rapid.

Venirea lui nu înseamnă neapărat plecarea lui Gnohere, dar voiam o siguranţă. Dacă venea o ofertă foarte bună, patronul i-a promis că poate pleca, iar Fortes ar fi înlocuitorul. Totuşi, va fi concurenţă în atac, iar Fortes s-ar putea să fie jucătorul de care avem nevoie.

Nu mi-e teamă dacă pleacă Gnohere. E normal să plece, au plecat Neymar de la Barcelona și Ronaldo de la Real Madrid. Dacă va pleca, îi urăm baftă, să câştige bani. Vine altcineva în loc”, a declarat Duckadam pentru Prosport.

Carlos Fortes nu este încă sută la sută jucătorul celor de la FCSB, deși, într-un anumit punct, toate părțile au ajuns la un acord. Vezi situația transferului aici

Vezi și: 

Edi Iordănescu, detalii de ultim moment despre transferul lui Fortes la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  19 Ianuarie 2019, 09:46

Duckadam ramane lingaul de serviciu, a se citi de "imagine", care si-a bagat picioarele in istorie si mainile in ***. Pe de alta parte, Gnohere nu merita mai mult respect, fiind si el un mercenar ca si multi altii. Sa vorbesti laudativ despre un jucator care "ar fi, dac-ar fi" este doar o imprudenta ce poate destabiliza echipa si moralul jucatorilor. Cum ai reactiona ca jucator cand ti se spune ca vine unul mai bun ca tine dar care pana la urma se dovedeste ca nu este decat o telenovela?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  19 Ianuarie 2019, 08:50

si-n trei etape imcepe fasaiala si bar si bar .........

martinpen
martinpen  •  19 Ianuarie 2019, 08:28

Helmut, afirmatia asta nu iti face cinste. "Fortes îmi place, e puternic, de mulţi ani Steaua nu a mai avut un asemenea atacant." Acum ca faptul e consumat, te gasesti tu sa lingi un pic... Daca erai ce trebuie, spuneai la tv, unde esti mereu pe 5000 euro, ca fcsb nu are atacant... INAINTE sa se intample faptul. Acum, dupa razboi, multi viteji se-arata...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează