FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Lovitură pentru Contra! Pierde un om de bază pentru restul sezonului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2017 20:08

Laurențiu Brănescu a suferit o entorsă la meniscul stâng și va suferi o intervenție chirurgicală care îl va ține departe de teren pentru restul sezonului.

Juventus, echipa care îl deține pe portarul de 22 de ani, a hotărât ca acesta să se opereze, în urma unui consult făcut de medicii campioanei Italiei.

Laurențiu Brănescu s-a accidentat la meciul cu Viitorul, iar diagnosticul medical de după partidă a fost entorsă de gradul I la genunchiul stâng.

Locul lui Brănescu în poarta lui Dinamo va fi luat de Jaime Penedo. Cu Penedo în echipă, Dinamo are 5 victorii, o remiză și un singur eșec.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Februarie 2017, 22:41

...un mare castig pentru dinamu ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează