FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitură pentru Dinamo » Diego Fabbrini e OUT până la anul!

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 17:25

Diego Fabbrini (29 de ani), cel mai bine plătit fotbalist dinamovist, a încheiat anul întrucât i-au recidivat problemele la metatarsian și nu va reveni la antrenamente mai devreme de luna ianuarie. 

S-au dat și peste cap să-l ia, au reușit la a treia strigare să dea lovitura, însă efectul a fost departe de a fi cel scontat. 

Diego Fabbrini a jucat foarte puțin pentru cei 16.000 de euro pe lună salariu, s-a accidentat la metatarsian, a revenit la antrenamente forțând un come-back cu CFR Cluj, doar că problemele i-au recidivat și 2019 e gata pentru el. S-a ales cu o fisură, a zis că-l doare și nu se mai poate pregăti după doar trei ședințe cu echipa. S-a întors în Italia natală, unde va urma un program de recuperare, revine în echipa „câinilor” abia din luna ianuarie 2020, când vor reîncepe antrenamentele pentru ediția de primăvară. 

Mijlocașul de 29 de ani abia a apucat să facă cunoștință cu coechipierii săi. Era foarte mulțumit că revenise la pregătiri înainte de meciul cu U Craiova (1-4), spera să fie în lot cu CFR Cluj, doar că toate planurile au picat. Fabbrini i-a dat planurile peste cap și lui Dusan Uhrin că spera să aibă o opțiune importantă în plus pe finalul lui 2019, cehul nedorind să aibă un ecart mare de recuperat pentru play-off, la începutul anului viitor. 

În acest moment, cu 6 meciuri rămase din acest an calendaristic, Dinamo este la 5 puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Gaz Metan.  

4 meciuria strâns Fabbrini la Dinamo. Nu a mai jucat de la finele lunii septembrie

6 etapemai au de disputat „câinii” în 2019: Clinceni (deplasare), Poli Iași (acasă), Chindia (a), Hermannstadt (d), Sepsi (a), Botoșani (d)

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Viorel Cataramă nu renunță la cumpărarea clubului! Noi declarații cu privire la planul finalizării tranzacției

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  11 Noiembrie 2019, 20:40

PISCITELLI - CORBU , PULJIC , M.POPESCU , R.GRIGORE - CIOBOTARIU - MRZLJAK - MIHAIU , NISTOR , SORESCU - MOLDOVEANU !!!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  11 Noiembrie 2019, 20:10

Da'cin'l-o fi adus si p-ala?Ca doar o fatzaia nitel, iar papagalii faceau pe ei de admiratie,ca uite-l pe Mesi!Dupa aia... disparea ca magaru' in ceatza!Si cam asa se intampla si cu Mrzjak!Ba accidentat,ba joaca bine un meci si trei...nu,iar alde Moldoveanu au salariu de 500 de euro pe luna!Si mai vrem sa ne punem cu Becali?

angel_of_death_
angel_of_death_  •  11 Noiembrie 2019, 19:19
Postat de 7manuel pe 11 Noiembrie 2019, 18:32

mimamo si cu Fabbrini si fara, tot mimamo ramane!

Iosif randoom a trecut pe manual ??

Vezi toate comentariile (10)
Comentează