FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Emoții mari la FCSB! Roș-albaștrii, obligați să joace fără cei mai importanți 3 jucători

FCSB. Accidentările lui Dennis Man, Florin Tănase și Darius Olaru îi scot din joc măcar pentru următoarea etapă de campionat +49   FOTO
FCSB. Accidentările lui Dennis Man, Florin Tănase și Darius Olaru îi scot din joc măcar pentru următoarea etapă de campionat

Articol de , , - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 06:58 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 08:25

FCSB. Accidentările lui Dennis Man, Florin Tănase și Darius Olaru îi scot din joc măcar pentru următoarea etapă de campionat, iar FCSB a fost dependentă de cei 3 în toate meciurile susținute în Liga 1 în acest sezon și nu i s-a întâmplat să nu poată conta pe niciunul dintre ei nici măcar într-un joc.

FCSB a plătit extrem de scump succesul de la Mediaș, din ultima etapă de Liga 1. A câștigat cu 3-2, însă a adăugat pe lista accidentaților 3 nume de lux: Tănase, Man și Olaru. Toți au fost schimbați pe parcursul meciului fiindcă au acuzat probleme medicale. Primii doi au leziuni musculare, în vreme ce Olaru s-a ales cu afectarea ligamentului la genunchi.

Cei 3 aproape sigur nu vor putea fi recuperați pentru următorul meci de campionat, cu UTA, programat sâmbăta viitoare, pe Arena Națională.

Singurul care are șanse să joace împotriva arădenilor e Olaru, însă nici în cazul lui nu s-ar dori să se riște o eventuală recidivă. În plus, dacă absența lui Tănase și Man se va prelungi, atunci Toni Petrea nu se va putea baza pe ei nici în cea mai importantă perioadă din acest final de 2020: derby-urile cu CFR și Craiova, ambele în deplasare, care se vor disputa în decurs de numai 4 zile!

Au marcat două treimi din goluri pentru FCSB

Pierderea celor 3 e una imensă fiindcă aportul lor a fost extrem de însemnat de când s-a dat startul actualului sezon de Liga 1. Au marcat împreună nu mai puțin de 20 dintre cele 31 de goluri reușite în primele 11 runde, adică un procent de aproape 65%. De fapt, fără excepție, nu există nici măcar o etapă în care unul dintre cei 3 să nu fi înscris sau să fi oferit o pasă decisivă din care s-a marcat.

Dispariția celor 3 în același timp i-ar crea FCSB-ului daune la fel de mari ca atunci când a fost lovită de infectările cu coronavirus. Și din cauza acestui lucru a suferit două înfrângeri grele: 0-2 cu Slovan Liberec, când a fost eliminată din Europa League, și apoi 2-5 în Copou, cu Poli Iași, în campionat. Chiar și în acea perioadă, în care mulți jucători au fost testați pozitiv cu Covid-19, n-a existat nici măcar o etapă în care niciunul dintre Tănase, Man și Olaru să nu evolueze.

Emoții mari la FCSB! Roș-albaștrii, obligați să joace fără cei mai importanți 3 jucători

FCSB. Man și Tănase au înscris mai mult decât CFR și Craiova

Dacă în privința lui Olaru, staff-ul medical e optimist că va reuși să-l facă bun de joc în acest final de an, lucrurile sunt ceva mai complicate cu Man și Tănase. Cei doi au înscris împreună 18 goluri, mai mult decât au reușit fiecare dintre principalele rivale ale FCSB-ului în lupta pentru câștigarea campionatului. Craiova a marcat de 14 ori, în vreme ce CFR a reușit doar 12 goluri!

Emoții mari la FCSB! Roș-albaștrii, obligați să joace fără cei mai importanți 3 jucători

7,2e media notelor GSP din dreptul lui Man în acest sezon de Liga 1, cea mai mare din lotul FCSB-ului, fiind urmat de Tănase (6,8)

FOTO. Cele mai tari imagini din Gaz Metan - FCSB 2-3

+45 FOTO

VIDEO. Mihai Stoichiță, despre puștiul Octavian Popescu: „Mi-a plăcut, dar imaturitatea își spune cuvântul”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB și CFR Cluj, în vizorul CS U Craiova » Ce acuză oltenii: „Campanie făcută de MM şi Petrescu”

Gigi Becali, ironizat de fostul lui jucător: „S-a retras marele antrenor și se vede”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
florianveress
florianveress  •  28 Noiembrie 2020, 15:16

Principalul e să nu se accidenteze brigăzile comandate de deaconu-bricheta, in rest e totul ok!

dansy
dansy  •  28 Noiembrie 2020, 15:10

*** a furat doua puncte cu Gaz Meran,dar Dumnezeu nu doarme!Sa vedeți ce viața grea o sa aveți fi CFR ȘI UNIVERSITATEA CRAIOVA HOȚILOR!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  28 Noiembrie 2020, 14:58

Poate au sa lipseasca vreo 2-3 meciuri si sa vedem cite ajutoare au sa mai primeasca eii de la arbitrii, caci tare nesuferiti au ajuns de citiva ani incoace.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close