FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

FOTO Lovitură pentru Rapid! Săpunaru, accidentat după două dueluri tăioase cu același adversar

Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului, a părăsit terenul accidentat în minutul 16 al meciului cu CFR Cluj / FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului, a părăsit terenul accidentat în minutul 16 al meciului cu CFR Cluj / FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 10 februarie 2024 22:43 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 22:49

Cristian Săpunaru (39 de ani), căpitanul Rapidului, a părăsit terenul accidentat în minutul 16 al meciului cu CFR Cluj, din runda cu numărul 25 a Superligii. Giuleștenii conduceau cu 1-0 în acel moment. 

Derby-ul „feroviar” din Gruia a început în forță. Rapid a deschis scorul în minutul 9, având și o doză de șansă. Șutul lui Damjan Djokovic a fost deviat și l-a păcălit pe Răzvan Sava.

Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”
SESPI
Laszlo Dioszegi, revoltat de ce au făcut CFR Cluj și Rapid: „Așa ceva nu ar trebui să existe! Dar asta e, ne-am învățat lecția”

Cristian Săpunaru, accidentat în CFR Cluj - Rapid 

Imediat după reușită a avut loc primul duel între Săpunaru și Bîrligea. „Șifonat” a ieșit atacantul lui CFR Cluj, acuzând dureri la spate.

Un minut mai târziu, disputa s-a repetat. De această dată, vârful gazdelor a venit puternic din spate, a ratat mingea, și l-a doborât pe căpitanul giuleștenilor.

+3 FOTO

Săpunaru a aterizat prost și a acuzat dureri la ceafă. A primit îngrijiri medicale, a încercat să ducă meciul mai departe, dar la prima fază a cerut înlocuirea.

Cristiano Bergodi l-a trimis în locul lui pe Iulian Cristea. 

Cristian Săpunaru a fost titular în toate cele 25 de meciuri disputate de Rapid în actuala stagiune. Fundașul central are la dispoziție 6 zile pentru recuperare până la următorul duel, contra lui FC Hermannstadt.

Cristian Săpunaru, moment emoționant cu Adrian Mutu

Înaintea fluierului de start, Cristian Săpunaru s-a îmbrățișat și a schimbat câteva cuvinte cu Adrian Mutu. Cei doi au păstrat o relație bună din perioada petrecută de „Briliant” pe banca Rapidului.

Mutu s-a întreținut cu toți foștii colaboratori. A existat un moment special și alături de Cristiano Bergodi, înlocuitorul lui în Giulești. 

VIDEO. Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj: „Nu am vorbit niciodată cu Alexandru Albu sau cu Rapid”

Citește și alte știri din Superligă: 

Sepsi, decimată înaintea duelului cu FCSB: „E mare păcat!”
FCSB - Sepsi
Sepsi, decimată înaintea duelului cu FCSB: „E mare păcat!”
Basarab Panduru se implică în disputa Mutu – Munteanu: „Să facă schimb de echipe ca să vedem dacă sunt rezultate și cu antrenamentele!”
REACȚIE
Basarab Panduru se implică în disputa Mutu – Munteanu: „Să facă schimb de echipe ca să vedem dacă sunt rezultate și cu antrenamentele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1945sv0509
1945sv0509  •  11 Februarie 2024, 18:16

Sapun al vostru este un inger , asa e ?

Kogalniceanu16
Kogalniceanu16  •  11 Februarie 2024, 14:25

Barligea, un țăran răzbunător, numele îl definește, un frustrat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează