FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

EXCLUSIV CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova nu joacă în acest weekend în Liga 1 » LPF a reprogramat partidele

CFR Cluj o înfruntă pe Maribor în play-off // foto: Facebook @ CFR Cluj
CFR Cluj o înfruntă pe Maribor în play-off // foto: Facebook @ CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 10:58 / Actualizat vineri, 19 august 2022 12:04

LPF a decis să amâne meciurile din etapa 6 ale celor trei echipe românești care participă în play-off-ul Conference League, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Acestea vor avea loc pe 24 septembrie. 

  • Gazeta Sporturilor a publicat miercuri, 17 august, o analiză despre modul în care aproape toate țările din Europa de Est și de Sud își ajută formațiile care evoluează pe continent prin amânarea unui meci sau chiar mai multor partide de campionat.
  • În România, nicio echipă n-a beneficiat de amânare până acum!

CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova ar fi trebuit să joace duminică, 21 august, în etapa 6 din Liga 1.

Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”
FCSB - VIKING
Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”

Cele trei echipe, care joia viitoare vor juca duelurile decisive pentru grupele Conference League, făcuseră o cerere de amânare a meciurilor din etapa 6 a Ligii 1, iar LPF le-a acceptat-o, conform informațiilor obținute de GSP.ro.

Meciuri amânate pentru FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova în etapa 6 din Liga 1 

Toate cele 3 echipe au meciuri în deplasare în etapa 6: CFR Cluj cu Hermannstadt, CSU Craiova cu Chindia, FCSB cu FC Botoșani. Cele 3 partide au fost reprogramate pentru data de 24 septembrie. 

După noile schimbări, etapa 6 a Ligii 1 rămâne fără meci duminică! Runda începe astăzi cu două meciuri, CS Mioveni - FC Argeș și FCU Craiova - Petrolul, continuă sâmbătă cu Rapid - UTA și se încheie luni, cu U Cluj - Sepsi OSK și Farul - FC Voluntari.

Gigi Becali: „Lui Gino ar trebui să îi fie frică dacă nu amână meciurile”

Vineri dimineața, Gigi Becali ceruse în direct la TV, pe Pro Arena, amânarea meciurilor, amenințându-l voalat pe Gino Iorgulescu, președintele LPF:

„CFR, Craiova și noi am făcut cerere la Ligă să amâne meciul. Este inadmisibil. Cum adică, ăia (n.r. - Viking) amână două meciuri, dar noi nu putem? Lui Gino îi este frică, dar mai degrabă ar trebui să îi fie frică dacă nu amână.

Toată lumea, toată presa sportivă și toată țara e împotriva lui dacă nu amână meciurile. Cine ține fotbalul? CFR, FCSB și Craiova, care fac spectacol.

Dacă nu amâni meciurilor celor mai tari echipe din România, du-te la Târgoviște, să te țină Târgoviște și Botoșani. Îi e frică de Rapid și Mititelu, echipe care au stat mai mult în B?

Eu cred că nu vor putea refuza cererile. Știți de ce? Am văzut comentariile voastre la toate meciurile. Cum pot norvegienii să amâne două meciuri la rând și noi nu? Trebuie să se țină cont de lucrurile astea, de ce vrea lumea fotbalului.

E tot fotbalul împotriva lui. Noi te-am pus acolo, dar ești împotriva fotbalului? Păi, la viitoarele alegeri te dăm afară! Dacă nu ne ajuți...”

VIDEO: Florinel Coman, declarații după FCSB - Viking 1-2

Mai multe știri despre FCSB: 

Nicolae Dică, „taxat” pentru discursul de la finalul partidei cu Viking: „Nu trebuie să ne ascundem de adevăr”

„Joacă la întâmplare!” » Antrenorul de 5 ori campion al Ligii 1 analizează eșecul cu Viking: „Am dat filmul înapoi și am senzația asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  19 August 2022, 18:44

Cel mai frumos ar fi sa nu se califice niciuna si sa zica pe urma din cauza ça nu au avut meciuri in picioare,ça au facut pauza prea mare

fcklu2
fcklu2  •  19 August 2022, 17:55

Ma surprinde neplacut capravecinismul suporterilor echipelor neangrenate in Cupele Europene. Tot asa cum nu inteleg atitudinea de "sa piarda Nationala, ca nu l-au pus pe X de la noi in echipa". Bai, voi nu stetz romani?

FCUCraiova
FCUCraiova  •  19 August 2022, 16:52

Doamne fereste, cum sa Amani niste amarate de meciuri , cand deabia a inceput campionatul, acest CIRC ieftin de Superliga, pai va Dati seama sa zicem ça intra in grupele CL atunci vor mai avea inca 6 meciuri asta inseamna ça vor trebui sa amane tôt campionatul

Vezi toate comentariile (51)
Comentează