FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

LPF se opune planului care o poate salva pe Dinamo: „Ar fi eronat să facem asta”

foto: Cristi Preda (GSP)
foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 ianuarie 2022 12:23 / Actualizat duminica, 30 ianuarie 2022 13:15

LPF anunță, prin secretarul general Justin Ștefan, că nu dorește trecerea la 18 echipe, decizie care defavorizează echipele aflate în zona retrogradabilă.

Conducătorii lui Dinamo sperau ca din sezonul viitor să existe 18 echipe în Liga 1, pentru a nu avea emoții la retrogradare, dar LPF anunță că nu are gând să crească din nou numărul de echipe, așa cum s-a întâmplat la finalul sezonului trecut.

Cum o poate salva FRF pe Dinamo » GSP prezintă cele 3 scenarii prin care s-ar evita retrogradarea „haitei”
Dinamo
Cum o poate salva FRF pe Dinamo » GSP prezintă cele 3 scenarii prin care s-ar evita retrogradarea „haitei”

LPF nu vrea 18 echipe în Liga 1

„Suntem de acord cu poziția domnului Burleanu. În momentul în care am trecut de la 14 la 16 echipe a fost situația aceea creată de COVID-19. Deci, în momentul de față, nu se are în vedere modificarea numărului de echipe la Liga 1.

Când ne uităm la anumite probleme financiare pe care le au anumite echipe, vedem că ar fi eronat să mărim campionatul", a spus Justin Ștefan, la emisiunea „DigiSport Special”.  

Ce ştiu şi ce pot spune e că FRF a angajat o firmă olandeză, care a făcut multe simulări şi studii asupra formatului Cupei României şi al campionatulu, Firma olandeză a spus că un format cu 18 echipe ar fi mult mai rentabil şi mai aproape de adevăr la o ţară precum România. Decizia e la Federaţie
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Și Burleanu exclude acum trecerea la 18 echipe

Zilele trecute, atunci când a fost întrebat pe respectivul subiect, Răzvan Burleanu a respins categoric orice posibilitate de a se trece la un campionat cu 18 echipe, deși Mirel Rădoi a declarat că acesta ar fi planul FRF.

„În momentul de față nu mai suntem într-un scenariu de criză, astfel că este exclusă schimbarea formatului ediției de campionat în curs”, a declarat șeful FRF, care a avut aceeași poziție și în vara lui 2020, atunci când apăruseră pentru prima dată suspiciunile că FRF pregătește salvarea lui Dinamo la „masa verde”.

VIDEO Derby în Liga 1: azi se joacă Dinamo – FCSB

Citește și:

Derby de România, mai dezechilibrat ca niciodată! Ce șanse are Dinamo la victorie + cota pentru ca rezultatul din tur să se repete

Florin Răducioiu, anunț despre stadionul lui Dinamo înainte de derby-ul cu FCSB: „Astea sunt informațiile mele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
creeperno115
creeperno115  •  30 Ianuarie 2022, 22:43

Clinceni e pe ultimul loc!

zorrozabal
zorrozabal  •  30 Ianuarie 2022, 18:07

Astia de la GSP-de „inspiratie ”fcsb-ista-in vederea amaratului de derby-sunt ca in povestea aia a lui Ion Creanga numita sugestiv...”Prostia omeneasca”!Stiti care,cea cu drobul de sare si cu aia slabi de minte care boceau de zor ca ce s-ar intampla daca ar cadea drobul pe copilul lor!Adica ei inventeaza„ipoteze”si pun pe altii sa-si dea cu parerea!

ucluj2011
ucluj2011  •  30 Ianuarie 2022, 15:50

Băăăăă!!! Eu zic că dacă tot sa mărit anul trecut numărul de echipe de la 14 la 16 , să se mărească și acum de la 16 la 18 , iar de la anul de la 18 la 20 , și tot așa..... până și-o reveni Dinamo (dacă și-o mai reveni vreodată înainte de a ajunge la faliment)!!! Păi de ce nu , dacă tot suntem în România țara tuturor posibilităților!!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează