FOTBAL  »  Superliga  »  AMÎNARE

LPF şi-a justificat decizia de a se juca etapele şi în decembrie » Ce exemplu a oferit

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 noiembrie 2013 17:32

LPF a anunţat azi că etapele XVII şi XIX nu vor fi amînate, deoarece doar 8 cluburi din 18 au solicitat în scris acest lucru.

"Vă informăm ca etapele a XVIII-a şi a XIX-a se vor disputa conform programului iniţial aprobat de FRF prin hotărîrea Comitetului Executiv din 11 martie 2013 şi agreat de Comisia FRF- LPF înfiinţată prin Hotărîrea Comitetului Executiv din 14 august 2013, urmînd ca a doua parte a campionatului Ligii I să se reia cu etapa a XX-a, la data de 22 februarie 2014.

Ca urmare a consultărilor efectuate de LPF, doar un număr de opt cluburi au solicitat în scris reprogramarea etapelor a XVIII-a şi a XIX-a pentru luna februarie 2014, or în această situaţie LPF nu poate înainta către FRF o propunere care nu este susţinută de majoritatea membrilor săi", precizează LPF într-un comunicat postat, azi pe site-ul oficial.

LPF dă ca exemplu campionatele din Vest, unde partidele care sînt programate în luna decembrie nu sînt amînate:

"Credem că este important, pentru fotbalul românesc să-şi conserve propriile decizii, una dintre acestea fiind şi respectarea datelor stabilite în calendarul competiţional anual, aşa cum se întâmplă in fotbalul la care dorim şi noi să ne raportăm", se menţionează în comunicat.

În situaţia în care condiţiile meteorologice nu vor permite disputarea unor partide în condiţii optime vor fi luate măsurile regulamentare pentru reprogramarea acestora, precizează LPF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
alegzander19
alegzander19  •  01 Decembrie 2013, 10:17

Este " importanta respectarea datelor stabilite în calendarul competiţional anual" .. da cine oare le-a amanat? Un singur meci este amanat la solicitarea cluburilor .. restul restantelor sunt din vina LPF/FRF Chiajna are de jucat vreo 3 restante .. LPF a baga alta echipa in campionat 2 etape amanate integral si 1 partial pentru ca Piti v-a tras teapa ca are nevoie de jucatori "odihniti" .. i-a obosit el la antrenamente probabil Culmea cand trebuia sa amanati meciul Viitorul Otelul din cauza cetii nici nu v-a interesat .. saracii portari nici nu am vazut pe unde a intrat mingea in poarta .. nici noi la TV nu prea vedeam pe reluari cum au fost golurile ...

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  29 Noiembrie 2013, 22:54

Foarte bine ca se joaca inca 2 etape din retur acum , daca tot sunt restante sa se joace , ca unii credeau ca fac 12 puncte in Champions , echipa p.. ii ... iar referitor la faza ca de ce sunt programate meciuri la ora 20 sau 21 cu toate ca este iarna , pai copii , sunt asa pentru pariuri !!

borat101
borat101  •  29 Noiembrie 2013, 22:33
Postat de jediklaus pe 29 Noiembrie 2013, 21:09

Corect ce spui! Când aud de comparatii cu alte campionate, mai ales cu cele din Vest (unde, într-adevăr, gazoanele sunt încălzite în Germania și Olanda!), îmi vine a fu...e! Mai tii minte cum în anii trecuti s-au jucat meciuri, în luna decembrie, la ora 20:30, pentru că asa era programat de postul TV, desi afară erau -10 grade Celsius? Aia tâmpenie! Bine spune Iorgulescu, care vrea reducerea numărului de echipe la 16, asa avem doar 15 etape pe tur, asa ca se pot juca inca 2 sau 3 din retur, fără să ajungem să jucăm în decembrie.

Exact. Chestia cu meciurile dupa ora 18:00 (6) in timpul iernii, este o tampenie. Intr'o Romanie nu se poate juca la o asa ora din luna Noiembrie, din cauza temperaturii scazute. Cei din fotbalul Romanesc sunt completi deplasati de REALITATE ... ca Romania poate sa fie ca in Spania, Italia, Franta, Portugalia, etc...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează