FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

LPF trece prin modificări importante » Gino Iorgulescu schimbă observatorii: "Vrem un mediu fotbalistic integru!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 18:21

Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal va propune în cadrul Adunării Generale extraordinare din 20 ianuarie revocarea corpului actual de observatori şi organizarea unui nou examen pentru alcătuirea altui lot format din 27 de persoane.

LPF îşi motivează decizia într-un comunicat de presă publicat, miercuri, pe site-ul oficial, în care menţionează că "îşi propune promovarea unui mediu fotbalistic integru, încurajînd valorile şi spiritul de fair-play prin impunerea unor standarde profesionale şi de conduită şi prin asigurarea unor proceduri transparente de ocupare a funcţiilor de observator de joc".

Conform site-ului citat, data şi ora examenului pentru persoanele care doresc să obţină statutul de observator vor fi stabilite în cadrul Adunării Generale. "În cadrul Adunarii Generale extraordinare din 20 ianuarie 2014 se va propune revocarea corpului actual de observatori şi stabilirea unei proceduri obiective şi transparente pentru alcătuirea unui nou corp de observatori ce va fi format din 27 de persoane.

În măsura în care locurile în corpul de observatori nu vor fi ocupate după primul examen se va susţine un nou examen. În măsura în care locurile în corpul de observatori nu vor fi ocupate nici după al doilea examen, corpul de observatori va rămîne format din observatori care au trecut testul.

Pentru corpul de observatori rezultat se va asigura o delegare la 3 etape, cu condiţia să fie ocupate toate cele 27 de locuri scoase la concurs", se precizează în comunicat.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dash.berlin
dash.berlin  •  08 Aprilie 2014, 18:20

Sa vedem daca vei si putea realiza asa ceva ... Oricum...multa bafta in functia de presedinte al LPF !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează