FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI - DINAMO, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Luchin a fost prezentat ieri: "Am caracter puternic şi voi da totul pentru Dinamo"

Luchin a fost adus ieri la antrenament de mama sa:
Luchin a fost adus ieri la antrenament de mama sa: "Va sta o perioadă cu mine la Bucureşti pentru a mă ajuta să mă acomodez"

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 20:07

Aşa s-a prezentat ieri ultimul transfer al "cîinilor", fundaşul care nu l-a lăsat pe Ribery să mişte şi care promite fanilor un trofeu în acest sezon


- Srdjan, abia s-a rezolvat transferul la Dinamo şi ai şi debutat la echipa naţională. Ai făcut un pas mare în cariera ta?
- În ultimele două săptămîni au avut loc schimbări majore în viaţa mea şi poate încă nu realizez ce paşi importanţi am făcut în carieră. Cu siguranţă, jucînd în Bucureşti sînt mai aproape de echipa naţională. Sînt fericit că am ajuns la Dinamo, o echipă de tradiţie care îşi doreşte an de an să cîştige Cupa şi campionatul.

- Dinamo n-a mai izbutit acest lucru din 2007, cum crezi că va fi anul acesta?
- Vreau în acest sezon măcar un trofeu cu Dinamo. La Timişoara nu am reuşit şi am o dorinţă enormă de a face performanţă. Dar eu nu am semnat un contract de titular aici, trebuie să demonstrez că pot fi om de bază pentru că îmi doresc ca prin evoluţii să ajut şi eu la îndeplinirea obiectivelor.

- Crezi că vei avea probleme cu suporterii?
- Ştiu că vin de la o echipă oarecum rivală, dar vreau să-i atrag pe fani de partea mea prin evoluţii. Nu mi-e frică de presiune, am un caracter puternic, dau întotdeauna totul pe teren, iar lumea sper să mă judece după prestaţiile pe care le am.

- Cum a fost să-l anihilezi pe Ribery şi cum va fi contra lui Sînmărtean?
- Am studiat foarte multe meciuri cu domnul Piţurcă şi ştiam aproape totul despre Ribery, nu a fost chiar atît de greu. Vasluiul are jucători valoroşi, îi respectăm şi dacă voi juca, voi da totul pentru a-i opri din drumul spre poartă.


"Domnul Porumboiu m-a judecat că nu m-am dus la Vaslui, dar nu a depins doar de mine, cluburile nu s-au înţeles. Acum sînt fericit că am ajuns la Dinamo şi abia aştept să debutez cu o victorie la Vaslui!"
Srdjan Luchin, fundaş Dinamo

"Mi l-am dorit foarte mult pe Luchin, e un jucător de care aveam nevoie şi care poate evolua atît ca stoper, fundaş dreapta, cît şi mijlocaş la închidere"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

Playtech: BOMBĂ! Cristi Borcea, întâlnire în mare SECRET cu noul soț al Alinei Vidican. Ce s-a întâmplat între ei EXCLUSIV


Comentarii (4)
viola_nightmare
viola_nightmare  •  09 Septembrie 2011, 10:20

iar noi vom da multa _|_ pentru dinamo si pentru tot gsp-ul

dinamo2008fan
dinamo2008fan  •  09 Septembrie 2011, 09:31

O piesa buna in aparare:D

forumeer
forumeer  •  09 Septembrie 2011, 09:04

Sa dai, dar vezi sa nu gresesti poarta. Barbo stie de ce!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează