FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Luchin este optimist după ultimele victorii ale lui Dinamo: "Începem să ne revenim! Vrem Cupa şi o clasare între primele 4"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 16:55

Dinamo a ajuns în sferturile Cupei României şi este pe locul 9 în campionat, dar are şanse să ajungă pe 6 la finalul etapei pentru că Gaz Metan, Botoşani şi CFR au meciuri dificile.

Dinamo a cîştigat şi ultimele două partide, cu Chiajna în Liga 1 şi cu Chindia în Cupa României. După aceste meciuri, fundaşul dinamovist Srgijan Luchin susţine că roş-albii au progresat mult şi că vrea încă un trofeu în "Ştefan cel Mare": "Sîntem pe un drum bun, însă mai avem mult de muncă, multe aspecte de pus la punct, dar ca şi rezultate am început cît de cît în ultimul timp să ne apropiem de ceea ce ne dorim. Vrem să continuăm la fel, cu rezultate pozitive, să nu mai avem oscilaţii de formă. Numai prin continuitate, prin rezultate pozitive putem să ne îndeplinim obiectivele", a declarat Srgian Luchin, conform Digi.

Luchin a anunţat şi obiectivele lui şi ale echipei: "Se spune că drumul cel mai scurt spre o cupă europeană este Cupa României. Am avut un culoar foarte bun, drept dovadă ne-am calificat pînă în faza actuală a Cupei României. Sîntem concentraţi pe Cupa României, nu o neglijăm, eu îmi doresc să mai cîştig o Cupă cu Dinamo. Şi în campionat, cu 2-3 meciuri bune, cu 2-3 victorii, imediat te apropii de primele locuri şi, de ce nu, sperăm şi la locurile 1-4, obiectivul din campionat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
schafe
schafe  •  03 Noiembrie 2013, 11:53
Postat de bandoleros pe 02 Noiembrie 2013, 15:54

ma acum pe bune, genul asta de jucatori sunt sunati sau suna ei la televiziuni? in caz ca sunt sunati oare dupa ce criterii sunt alesi jucatorii care sa ofere declaratii? Luchin....pai ce era sa spuna? ca echipa lui lupta la retrogradare? ca sunt vai steaua lor? spun si ei acolo ca totul e ok. chiar daca nici ei nu cred in ceea ce spun. castigi cu Chiajna asa cum castigi....apoi bati marea echipa din Targoviste.

Tie nu-ti este jena sa pui poza aia cu UCL unde stana s-a facut de maro tot timpul? Asociaza stana cu poza vreunui fluieras, omul negru. E mai elocventa. Apropo...unde va sunt glumele ,,fine,, cu Corona extra si toate alea? Penibililor.

lenan
lenan  •  03 Noiembrie 2013, 01:07
Postat de gymd pe 02 Noiembrie 2013, 17:04

eu vorbeam in meciurile voastre directe cu Rapid bai oaie proasta, dute la tactu si spunei ca te-am caftit in materie de istorie, oaie creata

ANALfabet ca tine, mai rar!!!!

1745flo
1745flo  •  03 Noiembrie 2013, 00:57

Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează