FOTBAL  »  Superliga  »  ATACANȚI

Lucian Sânmărtean a numit cei mai buni atacanți alături de care a jucat » Claudiu Keșeru, cap de listă: „Cu el am avut cea mai bună chimie”

Lucian Sânmărtean a evoluat la FCSB între 2014 și 2015 / foto: Raed Krishan +21   FOTO
Lucian Sânmărtean a evoluat la FCSB între 2014 și 2015 / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 20:08

Lucian Sânmărtean (40 de ani) a dezvăluit care sunt atacanții cu care s-a înțeles cel mai bine în cariera sa, în care a evoluat, printre altele, la FCSB și FC Vaslui.

Întrebat cu ce atacanți a avut relații de joc foarte bune, Claudiu Keșeru (33) a fost primul nume oferit de Sânmărtean: „Keșeru, atacant pur. Ajunseserăm amândoi la maturitate fotbalistică. Cu el am avut cea mai bună chimie: când aveam mingea, făcea demarcările în așa fel încât mă obliga săi-o dau”, a dezvăluit fostul mijlocaș la Digi Sport Special.

28 de goluria marcat Claudiu Keșeru la FCSB, în 48 de partide

Doi atacanți din perioada FC Vaslui, menționați de Sânmărtean

Lucian Sânmărtean a ținut să menționeze și doi dintre foștii săi coechipieri de la FC Vaslui, precum și un alt atacant alături de care a evoluat la FCSB.

„Ca număr 9 mi-au mai plăcut Marius Niculae și Mike Temwanjera de la Vaslui. Mi-a plăcut și Raul Rusescu, atunci când s-a întors (n.r. la FCSB)”, a mai spus fostul mijlocaș, ajuns acum la 40 de ani. 

Lucian Sânmărtean s-a retras din fotbal în iulie 2018, după o carieră în care a evoluat la echipe precum Al-Ittihad, Gloria Bistrița, FC Vaslui, FCSB, Panathinaikos și Pandurii Tg. Jiu.

19 pase decisivea oferit Lucian Sânmărtean la FCSB, în doar 42 de meciuri

148 de aparițiia avut Sânmărtean în tricoul lui FC Vaslui, pentru care a marcat de 12 ori și a oferit 39 pase de gol

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
FOTO: Compania Națională de Investiții
+17 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre fotbalul românesc:

FCSB sfidează ordonanțele militare! Poliția s-a autosesizat după antrenamentul efectuat de roș-albaștri: ce riscă echipa lui Becali

EXCLUSIV Soluție nouă pentru încheierea sezonului din Liga 2 » Primele reacții oficiale + „Poate fi un restart al fotbalului românesc!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  28 Aprilie 2020, 15:41

Keseru da...atacant in stilul lui Inzaghi..speculant

Vezi toate comentariile (1)
Comentează