FOTBAL  »  Superliga  »  CONCLUZII

Sânmărtean, verdict surprinzător în lupta la titlu din Superligă: „Ei au cartea câștigătoare, iar FCSB are o problemă”

Lucian Sânmărtean, în perioada în care impresiona la echipa națională / foto: Arhivă GSP +25   FOTO
Lucian Sânmărtean, în perioada în care impresiona la echipa națională / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 10:09 / Actualizat sambata, 26 august 2023 10:44

Lucian Sânmărtean (43 de ani), un nume important în fotbalul românesc, cooptat recent în staff-ul lui Pancu de la naționala U21, a analizat lupta la titlu din Superligă, oferind un verdict surprinzător.

Fostul „magician” al echipei naționale, dublu campion cu FCSB, consideră că principala rivală a roș-albaștrilor, CFR Cluj, „are cartea câștigătoare”, declarându-se impresionat de strategia „feroviarilor”. În schimb, Sânmărtean se teme că lucrurile pot scăpa de sub control la actualul lider din campionat, în cazul în care FCSB începe să înregistreze pași greșiți.

Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro » Ce problemă au întâmpinat muncitorii + mesajul istoric căutat pe sub dărâmături
REPORTAJ
Vizită pe șantierul viitoarei arene de 100 de milioane de euro » Ce problemă au întâmpinat muncitorii + mesajul istoric căutat pe sub dărâmături

Sânmărtean: „Lucrurile se pot schimba repede la FCSB. La CFR e cartea câștigătoare”

„Încă e destul de devreme (n.r. - de anticipat). FCSB, chiar dacă a început foarte bine, are probleme cu inconstanţa. Dacă se întâmplă să nu aibă un rezultat pozitiv, lucrurile se pot schimba repede. 

La CFR Cluj, schimbarea e şi normală, având deja jucători de experienţă, care se duc cu anii. Deja au şase sau şapte ani (n.r. - de când evoluau în aceeași formulă), lucrurile nu sunt chiar aşa uşor de gestionat. Trebuie aduşi tineri de valoare.

+21 FOTO

La CFR e carte câştigătoare tot timpul, pentru că e un management deosebit, ştiu să-şi aducă jucătorii potriviţi. Pun presiune și, chiar dacă vin de pe locul doi sau trei, reuşesc mereu, prin ADN-ul, lor să pună presiune pe echipele din faţă”, a punctat Sânmărtean, potrivit sport.ro

Lucian Sânmărtean, noul secund al lui Daniel Pancu la România U21

Lucian Sânmărtean este noul secund al selecționerului Daniel Pancu la naționala U21 a României, a informat FRF, pe site-ul oficial. 

„Sunt fericit pentru că am onoarea să reprezint din nou România, de a fi din nou pe gazon atunci când se intonează imnul național. Echipa națională are un loc special în sufletul meu. 

Sunt convins că, împreună, putem crea o unitate de grup la naționala României U21, cu care să obținem ceea ce cu toții ne dorim: calificarea la Campionatul European U21 din 2025”, a precizat Lucian Sânmărtean.

VIDEO Clipește și îl vei rata! Ovidiu Popescu a lovit fulgerător în FCSB - Poli Iași

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO + FOTO Furtună în Bănie » Rapid o învinge pe FCU Craiova, după un meci cu OPT GOLURI! Clasamentul ACUM

Singurul antrenor de la FCSB care l-a mințit pe Becali: „A ajuns la stadion, a descoperit o altă echipă în teren și l-a dat afară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
stefanf78
stefanf78  •  26 August 2023, 21:00
Postat de austyn23 pe 26 August 2023, 16:07

Steaua este in liga a doua:),voi trăiți din amintiri

Negarea e doar primul pas, ești pe drumul cel bun :)

austyn23
austyn23  •  26 August 2023, 16:09

Steaua este in liga a doua:),voi trăiți din amintiri

austyn23
austyn23  •  26 August 2023, 16:07
Postat de stefanf78 pe 26 August 2023, 13:44

Da’ ce bine le mai zice magicianul… CFR n’a venit niciodată de pe locul 2 sau 3 și a câstigat campionatul, nici cu ADN, nici cu ARN. Iar anul ăsta, chiar dacă nu joacă următoarele 2 etape, Steaua tot pe primul loc va rămâne!

Steaua este in liga a doua:),voi trăiți din amintiri

Vezi toate comentariile (10)
Comentează