FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Lucian Sânmărtean a revenit la națională » Ce funcție va ocupa fostul mijlocaș de la FCSB, FC Vaslui sau Pandurii

Federația Română de Fotbal a anunțat că fostul internațional Lucian Sânmărtean (43 de ani) este noul secund al lui Daniel Pancu (45 de ani) pe banca selecționatei U21 a României.
Foto: frf.ro
Federația Română de Fotbal a anunțat că fostul internațional Lucian Sânmărtean (43 de ani) este noul secund al lui Daniel Pancu (45 de ani) pe banca selecționatei U21 a României. Foto: frf.ro

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 16:28 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 16:53

Federația Română de Fotbal a anunțat că fostul internațional Lucian Sânmărtean (43 de ani) este noul secund al lui Daniel Pancu (45 de ani) pe banca selecționatei U21 a României. 

Lucian Sânmărtean este noul secund al selecționerului Daniel Pancu pe banca naționalei U21 a României, a informat FRF, pe site-ul oficial al forului. Acesta a mai ocupat funcții în FRF. În 2018 a preluat rolul de manager sportiv al loturilor naționale de juniori ale României, iar din 2021 a reprezentat România U20 ca șef de delegație.

Valeriu Iftime anunță că i-a găsit înlocuitor lui Marius Croitoru: „Am luat decizia”
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime anunță că i-a găsit înlocuitor lui Marius Croitoru: „Am luat decizia”

Lucian Sânmărtean, noul secund al lui Daniel Pancu pe banca naționalei U21 a României 

Oficialii Federației au mai informat că din staff-ul lui Daniel Pancu va mai face parte și Răzvan Rotaru. Răzvan Rotaru a mai fost secundul lui Mihai Stoichiță, Adrian Mutu, Florin Bratu și Emil Săndoi, pe vremea când ei au ocupat funcția de selecționer al naționalei U21. 

Lucian Sânmărtean a revenit la națională » Ce funcție va ocupa fostul mijlocaș de la FCSB, FC Vaslui sau Pandurii
Răzvan Rotaru, stânga imaginii

El ține în prezent cursuri la Școala de Antrenori a FRF, după ce în trecut a fost jurnalist și angajat al clubului FCSB.

Fostul internațional Lucian Sănmărtean va face parte din staff-ul tehnic al României U21, condus de selecționerul Daniel Pancu, în funcția de antrenor secund, la fel ca și Răzvan Rotaru.
În 2018, Lucian Sănmărtean a preluat rolul de manager sportiv al loturilor naționale de juniori ale României, iar din 2021 a reprezentat România U20 ca șef de delegație.
Ca jucător a evoluat în cariera sa la Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii Tg. Jiu, Al-Taawon și FC Voluntari. A îmbrăcat tricoul naționalei de 21 de ori, inclusiv la Campionatul European din 2016.

- comunicat FRF

Lucian Sânmărtean, după ce a devenit secundul lui Daniel Pancu la naționala de tineret: „Echipa națională are un loc special în sufletul meu”

Lucian Sânmărtean a oferit și o scurtă declarație. Fostul mijlocaș s-a arătat încântat de revenirea în angrenajul echipei naționale a României. 

„Sunt fericit pentru că am onoarea să reprezint din nou România, de a fi din nou pe gazon atunci când se intonează imnul național. Echipa națională are un loc special în sufletul meu. 

Sunt convins că, împreună, putem crea o unitate de grup la naționala României U21, cu care să obținem ceea ce cu toții ne dorim: calificarea la Campionatul European U21 din 2025”, a precizat Lucian Sânmărtean, pentru site-ul FRF. 

VIDEO. Lucian Sânmărtean, despre situația echipei naționale: „Orice adversar e dificil când vine vorba de națională, însă chiar am încredere în Edi”

Citește și: 

Alex Mitriță se cere la națională, dar Edi Iordănescu are alte planuri pentru meciurile cu Israel și Kosovo

Spectaculos: Romelu Lukaku, aproape de Real Madrid! Ultimele detalii din La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează