FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Valeriu Iftime anunță că i-a găsit înlocuitor lui Marius Croitoru: „Am luat decizia”

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani
Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Articol de , - Publicat miercuri, 16 august 2023 15:24 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 16:04

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că Andrei Patache (35 de ani), fundașul veteran din lotul moldovenilor, va fi înlocuitorul lui Marius Croitoru (42 de ani) pe banca tehnică a echipei. 

Marius Croitoru a plecat definitiv de la FC Botoșani, deși Valeriu Iftime anunța că acesta va rămâne în cadrul clubului până își va lua licența de antrenor. Fostul antrenor de la FCU Craiova și FC Argeș a luat însă hotărârea să părăsească nordul Moldovei.

În exclusivitate pentru GSP, Valeriu Iftime a spus că Andrei Patache, cel mai vechi jucător din lotul lui FC Botoșani, va conduce echipa de pe bancă la meciul cu Oțelul Galați, de sâmbătă, 19 august, din runda cu numărul 6 din Superliga. 

S-a terminat prima etapă a noului sezon al Ligii de Tineret » Campioana CS Universitatea Craiova a început cu un succes + FCSB a stabilit scorul rundei: 17-0
LIGA DE TINERET
S-a terminat prima etapă a noului sezon al Ligii de Tineret » Campioana CS Universitatea Craiova a început cu un succes + FCSB a stabilit scorul rundei: 17-0

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, pentru GSP: „Am luat decizia să-l pun antrenor pe Andrei Patache”

„Știam când l-am pus că nu are licență, dar nu mi-am imaginat că vânătoarea împotriva antrenorilor fără licență va fi atât de mare. Practic, lui Croitoru dacă îi închizi gura și îl pui să stea nemișcat pe bancă, îi anulezi toate calitățile ca antrenor. 

Mi-am luat la revedere de la el și am luat decizia să-l pun antrenor pe Andrei Patache pentru meciul ăsta cu Oțelul. 

Nu vreau să mă grăbesc să pun antrenor. O să încep să analizez, am CV-uri peste CV-uri primite. Dar, până atunci, în această după-amiază mă duc eu la antrenament, ca să le prezint jucătorilor exact cum stau lucrurile”, a punctat Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru GSP. 

Andrei Patache, un produs al clubului FC Botoșani 

Născut chiar la Botoșani, Andrei Patache este un produs al centrului de copii și juniori al FC Botoșani. A debutat în tricoul echipei mari în sezonul 2006-2007. 

Valeriu Iftime anunță că i-a găsit înlocuitor lui Marius Croitoru: „Am luat decizia”
Andrei Patache (stânga, cu nr. 19), într-un meci cu CSU Craiova. Foto: Imago

A pus umărul la promovarea echipei în Liga 1 la finalul sezonului 2012-2013. Andrei Patache a jucat aproape toată cariera la FC Botoșani, excepție făcând sezonul 2017-2018, când a îmbrăcat tricoul Concordiei Chiajna. 

A adunat în total 263 de meciuri pentru FC Botoșani. A înscris de 4 ori și a dat 13 pase de gol. A bifat două apariții și în acest sezon de Superliga. A jucat 34 de minute în FC Voluntari - FC Botoșani 2-1 și 71 de minute în FC Botoșani - Petrolul, scor 1-1. 

VIDEO. Dinamo - FC Botoșani. Atmosferă superbă pe „Arcul de Triumf”

Citește și: 

A părăsit total clubul din Superligă! Vrea să se retragă pentru un an!

A inspectat Bucureștiul, abia apoi s-a așezat la masa negocierilor cu Dinamo: „Mă simt ca la mine acasă! Top, top, top la voi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
edy089
edy089  •  17 August 2023, 15:30
Postat de tazmaniadinamo pe 16 August 2023, 17:39

Deci echipa nu merge pentru ca nu zbiara ala de pe margine?

Asa-s moldovenii, daca nu urli la ei nu fac nimic. Sunt botosanean, pot sa confirm.

Desprecampioni
Desprecampioni  •  16 August 2023, 21:13

Dacă ești valabil, îl aduci pe Sumi gol. El îți va umple stadionul și te va duce direct în primele 6. Adevărat marketing pentru sărăcia de echipă pe care o ai acum. Va fi un restart benefic ambelor părți !

cineva90
cineva90  •  16 August 2023, 19:16

E mai bine asa ca poate antrena in lLiga secunda fara licență deci poste reveni la anul exact la Botoșani

Vezi toate comentariile (12)
Comentează