INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Spectaculos: Romelu Lukaku, aproape de Real Madrid! Ultimele detalii din La Liga

Atacantul belgian, Romelu Lukaku (29 de ani), de la Inter Milano, foto: Imago
Atacantul belgian, Romelu Lukaku (29 de ani), de la Inter Milano, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 15:10 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 15:10

Romelu Lukaku (30 de ani) nu mai intră în planurile managerului Pochettino și ar putea ajunge în La Liga. În virtutea bunelor relații cu vicecampioana Spaniei, după transferul lui Kepa, londonezii vor să scape de Romelu Lukaku și cer 40 de milioane de euro pentru belgian.

Mercato estival intră în linie dreaptă și Romelu Lukaku tot nu și-a găsit echipă. Refuzat de Inter și Juventus, atacantul belgian este pus pe lista de transferuri la Chelsea, care l-ar fi propus lui Real Madrid. În condițiile în care golgheterul Benzema a plecat în Arabia Saudită, 

Carlo Ancelotti a rămas fără un 9 veritabil. În prima etapă, la Bilbao, a preferat să joace cu un nouar fals, Rodrygo, și să-l țină pe banca de rezerve pe Joselu, împrumutat în această vară.de la Espanyol.

Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant
INCIDENT
Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant

Până la Kylian Mbappe, se „cărpesc” cu Romelu Lukaku?

Presa britanică dezvăluie și pretențiile clubului patronat de Todd Boehly, ce încearcă să scape de jucătorii nedoriți de Pochettino, Lukaku numărându-se printre aceștia. Chelsea l-ar ceda pentru 40 de milioane de euro, după ce l-a cumpărat cu 113 milioane de euro de la Inter în urmă cu doi ani și l-a împrumutat înapoi la nerazzurri. 

Exact 40 de milioane este și cota de piață de pe transfermarkt.de. Chelsea vrea să profite de pe urma bunelor relații stabilite cu Real după transferul lui Kepa, portarul adus să suplinească absența de lungă durată a titularului Courtois și să le mai trimită los blanco încă un fotbalist care îi prisosește.

75 de goluri în 108 meciuri la națională pentru Romelu Lukaku

Atacantul cu 75 de goluri în 108 selecții la naționala Belgiei a fost ofertat și din Arabia Saudită, dar Lukaku n-a acceptat, dorind să continue să evolueze în Europa. Șeicii l-au atras cu un salariu anual de 52 de milioane de euro, contract mult mai bun decât a avut la Inter și Chelsea.

333de milioane de euro s-au rulat din transferurile Romelu Lukaku, care a schimbat șase cluburi în carieră. Recordul este deținut de Neymar, cu 390 de milioane

Citește și: 

Altă bătaie la antrenamentul lui Flamengo: Gerson i-a spart nasul lui Varela! Au intervenit colegii pentru a-i opri pe jucătorii furioși!

Singurul român campion în Finlanda a prefațat un posibil duel între Farul și campioana din țara nordică: „Joacă așa cum o face Rapidul acum”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  16 August 2023, 21:07

Lukaku inscrie cel putin 30 de goluri in toate competitiile la ce pasatori are la Real,este echipa ideala pentru el

demostene1
demostene1  •  16 August 2023, 16:44

o alta afacere buna a lui chelsea. pe ce l-au luat pe arizabalaga cu 80 de milioane si a frecat banca 4 ani acum il dau pe lulaku cu 40. l-au luat cu 110 acum 2 ani

thiamarcos
thiamarcos  •  16 August 2023, 15:46

La Real? Nu cred, pai Lukaku e mai gras decat Budescu si se misca greoi in careu pe suprafete inguste, nici ca gluma nu poate fi gandit ca un suplinitor pentru Benzema care avea explozie in miscare. Ancelotti e unul dintre cei mai destepti antrenori din lume, nu cred ca nu cunoaste asta. Daca acceptati o gluma, ignorand diferentele de celebritate, actualmente Lukaku seamana cu Gnohere sau cu Garita.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close