LIGA 1  ·  STADIONUL GHENCEA

FOTO Lucrările la Stadionul Ghencea avansează rapid. Imagini de azi: „Sunteți entuziasmați?!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 12:31

Lucrările la Stadionul Ghencea avansează pe zi ce trece, iar azi au sosit primii turnicheți ce vor fi montați în cel mai scurt timp.

După montarea scaunelor și a primei tabele, azi, la stadionul din Ghencea au apărut și primii turnicheți și vor fi testați în perioadă următoare, anunță CSA Steaua.

Așa arată turnicheții care se vor monta în Ghencea

FOTO: facebook.com/SteauaTV

Conform graficului inițial, procedura de montare a gazonului urma să aibă loc chiar în această lună. Însă, CSA anunță că gazonul pe noul stadion urmează a fi montat în luna septembrie, iar „militarii” sunt siguri că spre finalul anului arena va fi gata de folosit.

Primii turnicheți au sosit pentru probe la noul stadion! Sunteți entuziasmați?!

Pe zi ce trece, lucrările la arena din Ghencea se apropie de final! După montarea scaunelor și a primei tabele, astăzi a venit rândul turnicheților! Gazonul va fi montat în septembrie, iar stadionul va fi gata 100 % spre finalul acestui an”
mesaj CSA Steaua

Caracteristicile stadionului din Ghencea:

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

Dispută pe Ghencea

Construirea noii arene a cauzat un nou motiv de ceartă între fanii FCSB și cei de la CSA Steaua. Suporterii echipei lui Gigi Becali vor ca echipa lor să joace pe stadion, motivând că este construit din bani publici, în timp ce șefii CSA Steaua, alături de juristul Florin Talpan și o parte dintre legendele Stelei vor ca doar echipa Clubului Sportiv al Armatei să folosească stadionul.

Fanii au ales numele

În utimele zile s-a pus și problema numeui noului stadion, fiind vehciulate nume Emerich Ienei, Steaua și chiar Florin Talpan. Fanii au lămurit însă problema într-un sondaj GSP în care s-a votat masiv. Din cei aproape 42.000 de votanți, 45% au ales ca stadionul să se numească simplu, Steaua.

FOTO. Imagini de pe stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf

+28 FOTO

VIDEO.Stadionul Ghencea prinde contur! A fost montată și testată tabela de marcaj

Citește mai multe știri despre stadionul Steaua:O perioadă Valentina Pelinel și Mihaela Borcea nu și-au vorbit deloc. Acum, prima soție a lui Cristi Borcea a făcut un gest total neașteptat
Libertatea
Comentarii (17)
alex_1973  •  12 Mai 2020, 19:04
Postat de Voinea Gabriel pe 12 Mai 2020, 17:01

Ce sa faca in liga a patra cu stadion cu 31.000 de locuri ? Lor le ajunge unul cu 1.000 de locuri. Si ce racani de la armata sunt capabili sa se ocupe de intretinerea lui si cu ce bani ? O sa ajunga in cativa ani o ruina, cum ajunsese si vechiul stadion din Ghencea. Stadionul trebuia predat primariei si sa joace pe el echipele care platesc chiria pentru meciuri, sau organizatorii de alte evenimente.

Bai neicanimeni.tu ai fost vreodata la meciurile Stelei?Sunt sigur ca nu de vorbesti de 1000 de oameni.Steaua joaca in Liga a 4 a cu cel putin 2000 ca atat permite stadionul.Vezi cati suporteri stelisti au fost pe National Arena acum 2 ani cu Rapid!Nu compara Steaua cu WERECESEBE ul care joaca cu 1000 pe National Arena..Tu vrei sa administreze Primaria?Vai de capul tau.

 •  12 Mai 2020, 18:54

Da! Sunt dinamovist si imi place ce vad!

nebraska_filipineza  •  12 Mai 2020, 17:42
Postat de Voinea Gabriel pe 12 Mai 2020, 17:01

Ce sa faca in liga a patra cu stadion cu 31.000 de locuri ? Lor le ajunge unul cu 1.000 de locuri. Si ce racani de la armata sunt capabili sa se ocupe de intretinerea lui si cu ce bani ? O sa ajunga in cativa ani o ruina, cum ajunsese si vechiul stadion din Ghencea. Stadionul trebuia predat primariei si sa joace pe el echipele care platesc chiria pentru meciuri, sau organizatorii de alte evenimente.

n-ai inteles, stadionul este exclusiv pentru Stiaua care are ordin de la ministrul MApN sa bata ca la fasole pensionarii burtosi din liga a IV-a si rivalii traditionali din liga a III-a, vin derby-urile cu Mostistea Ulmu si FC Agricola Borcea, sudistele pregatesc coregrafii ironice la adresa satenilor, unde vrei sa se dea in stamba ?

Vezi toate comentariile (17 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1