FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI 0-3

VIDEO. Lui Sepsi îi e frică să viseze la play-off: „Suntem încă departe” » Care e secretul covăsnenilor

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a oferit declarații la finalul victoriei cu Gaz Metan, scor 3-0 pentru covăsneni. +16   FOTO
Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a oferit declarații la finalul victoriei cu Gaz Metan, scor 3-0 pentru covăsneni.

Articol de , - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 23:05 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 23:25

Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a oferit declarații la finalul victoriei cu Gaz Metan, scor 3-0 pentru covăsneni.

  • Sepsi a continuat parcursul solid din acest sezon și s-a impus fără drept de apel în deplasarea de la Gaz Metan, scor 3-0;
  • Nu doar scorul reușit de trupa lui Leo Grozavu a ieșit în evidență la Mediaș, ci și cele trei goluri marcate de Sepsi. Toate de o frumusețe aparte - detalii, AICI.

VIDEO. Leo Grozavu: „Suntem departe de play-off”

„Adversarii și-au creat foarte puține ocazii până la 2-0. O victorie meritată, fără niciun comentariu. Băieții s-au închis foarte bine defensiv. Știam că putem tranșa o partidă din faze fixe, le pregătim la antrenamente. 

Vașvari nu mai dăduse un asemenea gol de ani de zile! E un fotbalist care chiar merită, e un exemplu de dăruire, de comportament, de tot ceea ce înseamnă fotbal profesionist. 

Încă suntem departe de play-off, nu s-a terminat prima parte a campionatului. Se pot întâmpla foarte multe. Dar suntem într-un moment bun și trebuie să profităm la maximum”, a spus Grozavu.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, finanțator Sepsi: „Am fi fost mulțumiți și cu 1-0”

Imediat după fluierul final al partidei de la Mediaș, reporterii GSP au discutat și cu Laszlo Dioszegi, patronul grupării din Sf. Gheorghe.

„Nu mă așteptam să batem cu 3-0, am fi fost bucuroși și cu 1-0. Nu prea marcăm din lovituri libere sau din faze fixe, dar astăzi am reușit. Nu pot să spun că noi suntem calificați în play-off, acolo sunt doar 3 echipe momentan, FCSB, Craiova și CFR. Dacă vom continua ca astăzi, putem să accedem și noi. Dacă începem să vindem jucători acum, nu o să avem șanse să intrăm în play-off, deci nu ne gândim la asta”, a declarat Dioszegi.

VIDEO. Gabi Vașvari, după Gaz Metan - Sepsi 0-3: „Secretul nostru? Multă muncă”

„Mă bucur că am marcat și mi-am ajutat echipa să câștige. Ne menținem pe locul 4. Sper să terminăm sezonul regular pe o poziție de play-off. Secretul constă în multă muncă. Am avut multe meciuri în care am fost conduși și am reușit să revenim. Asta arată că puterea grupului face diferența”
- Gabi Vașvari, mijlocaș Sepsi

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Gaz Metan - Sepsi 0-3

Gaz Metan - Sepsi. foto: Cristi Preda (GSP)
Gaz Metan - Sepsi. foto: Cristi Preda (GSP)
Gaz Metan - Sepsi. foto: Cristi Preda (GSP)
Gaz Metan - Sepsi. foto: Cristi Preda (GSP)
Gaz Metan - Sepsi. foto: Cristi Preda (GSP)
+12 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mircea Rednic, săgeți după debut: „Îți pui ceva întrebări când vezi asta” » Ce îi reproșează lui Cojocaru

Nici Becali, nici Porumboiu, nici Borcea! Un fost mare talent din Liga 1 surprinde: „El a fost cel mai bun patron! A fost singurul club unde n-am avut întârzieri”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează