FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL 1-1

Chindia - Viitorul 1-1. Mircea Rednic, săgeți după debut: „Îți pui ceva întrebări când vezi asta” » Ce îi reproșează lui Cojocaru

Rednic a obținut doar un punct la debut. Sursă foto: fcviitorul.ro +9   FOTO
Rednic a obținut doar un punct la debut. Sursă foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 21:52 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 22:06

Mircea Rednic (58 de ani), proaspăt instalat pe banca celor de la Viitorul, a comentat egalul reușit de echipa sa în deplasare cu Chindia Târgoviște, scor 1-1.

„Puriul” a comentat ieșirea hazardată a lui Valentin Cojocaru, soldată cu eliminarea goalkeeper-ului, și a trimis săgeți spre predecesorul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, fiind nemulțumit de modul în care a arătat echipa pe durata reprizei secunde. 

Rednic: „La experiența lui, Cojocaru putea să evite faultul”

„S-a jucat foarte bine în prima repriză. Am reușit să înscriem, am fost aproape de golul doi, apoi a venit acea fază în care portarul nostru a ezitat, a luat roșu, iar jocul s-a dezechilibrat. Puteam să facem 2-0, puteam să și pierdem, dar trebuie să fim mulțumiți și cu acest punct. A fost un teren foarte rău. La experiența lui, putea să evite acel fault. Preferam să-l lase pe jucător să treacă, să luăm gol, dar să jucăm 11 la 11. 

Când vezi repriza a doua, îți pui ceva întrebări legate de pregătirea fizică a jucătorilor. E de muncă”, a spus Rednic, la microfonul TV Telekom Sport.

Viitorul - Chindia 1-1. „Roșu” direct pentru Cojocaru

În minutul 36 al meciului dintre Chindia și Viitorul, încheiat 1-1, Valentin Cojocaru (25 de ani), portarul dobrogenilor, a comis o gafă uriașă.

+5 FOTO

Daniel Popa a scăpat singur spre poarta Viitorului, după un duel câștigat cu Andrei Ciobanu. Ajuns în situație de unu contra unu cu goalkeeper-ul oaspeților, Popa a reușit să-l dribleze, făcându-și mingea în lateral. Cojocaru l-a doborât pe fostul atacant al lui Dinamo, iar „centralul” Horia Mladinovici a dictat fault și cartonaș roșu pentru portarul crescut de FCSB. Rednic l-a sacrificat pe Matei și l-a trimis între buturi pe Cătălin Căbuz.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre meciul Chindia - Viitorul 1-1: 

FOTO. Gafă uriașă la debutul lui Mircea Rednic pe banca Viitorului: „ROȘU” direct pentru Cojocaru

VIDEO. Chindia - Viitorul 1-1 » Gazdele au ratat incredibil pe final! Clasamentul actualizat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  13 Decembrie 2020, 09:40

Mai Mircica in repriza a doua Viitorul s-a odihnit,nu a mai jucat nimic,pase inapoi,pase lateral ,adica neputinta si lipsa de idei si drept consecinta a venit golul. Cu noroc nu a pierdut Viitorul. Nota 5 ,un 5 tras de par.

mircea.b
mircea.b  •  13 Decembrie 2020, 01:33
Postat de dora pe 12 Decembrie 2020, 22:36

A fost un fault de cartons portocaliu...atacantul nu ataca perpendicular poarta si nu era o faza iminenta de gol.

Tu nu ai cum sa comentezi despre fotbal ca se vede ca nu-l stii, nu te supăra! Apuca-te de alt sport ca aici nu e de tine.

calicon
calicon  •  13 Decembrie 2020, 00:01

in calitate de ultimul aparator cind iese din careu!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează