FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Luka Zahovici e de Serie A sau Bundesliga, nu e de noi!" » Acuzat că ar încălca termenii eliberării condiționate, MM se apără: "Eu doar discut"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 12:18

Bănuit că s-ar implica în transferurile celor de la FCSB, în ciuda interdicției cauzate de condamnarea din Dosarul Transferurilor, Mihai Stoica a negat azi că ar fi negociat cu Luka Zahovici, slovenul curtat de FCSB în această vară. 

"Tot ceea ce am discutat am discutat pe diverse aplicații pe telefon. Am 87 de chat-uri pe care le-am salvat pentru a demonstra că niciodată n-am încălcat această pedeapsă. Mai am un an și două luni, apoi nu voi mai avea această interdicție. Sper ca după aceea să pot avea funcția pe care o aveam înainte de condamnare.

Eu discut, spre exemplu, cu Dorin Rotariu. Îl întreb dacă este interesat să vină la FCSB. Comunic mai depare conducerii în situația în care se ajunge la o înțelegere verabală cu jucătorul. Apoi intervine Valeriu Argăseală și face propuneri concrete. Totul se poate verifica, sunt foarte atent la ceea ce fac. Nu am făcut absolut nicio greșeală.

Am agenți cu care eram în relații foarte bune și cărora le-am spus foarte clar: «Căutați-mă după 4 septembrie 2019!». Nu se poate să bem nici măcar o cafea! M-a căutat Jeremy Bouhy, impresarul lui Keșeru, dar n-am putut să ne vedem. 

Totul a pornit de la discuția legată de Zahovici. Eram în cantonament, m-a sunat Gigi, mă sună foarte des, și i-am spus că urmăresc un jucător. Am avut privilegiul de a-l cunoaște pe tatăl lui Zahovici (n.r. fostul internațional sloven Zlatko Zahovici) și cred că există un respect reciproc în ceea ce ne privește. I-am urmărit parcursul fiului său și m-au impresionat cifrele. I-am spus lui Gigi doar că e un jucător care s-ar potrivi, iar Gigi a ieșit și a spus că discut cu un jucător sloven, dar n-am discutat nimic.

În opinia mea, Luka Zahovici e un jucător pregătit să joace în Serie A sau Bundesliga și nu suntem pregătiți să-l luăm, probabil că are pretenții pe care nu le putem îndeplini. I-am spus lui Gigi că e un jucător care s-ar potrivi, iar Gigi a ieșit și a spus că discut cu un jucător sloven, dar n-am discutat nimic", a spus MM Stoica

Vezi și: 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
balauru48
balauru48  •  19 Iulie 2018, 18:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1621544878110915
Ionel Alecu  •  19 Iulie 2018, 17:57

Din ce in ce, mai obraznic puscariasul , daca cel care a luat palma in tribune era ,, vanos,, si nu -si vindea onoarea , mimi folosea si acum hardaul de la Cesarom .

138672209828437
Gelu Oanca  •  19 Iulie 2018, 17:33

Bai cap de tartacuta, daca discuti cu jucatorul si lai intrebat daca vrea sa vina la fcsb, asta inseamna ca ai incalcat ordinul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează