FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Lupta la titlu scoate oamenii din case! Asistențe ridicate la meciurile care decid campionatul!

Fanii FCSB așteaptă de 3 ani să sărbătorească un nou titlu // FOTO: Cristi Preda
Fanii FCSB așteaptă de 3 ani să sărbătorească un nou titlu // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 18 mai 2018 08:43

Și steliștii, și ceferiștii speră să devină campioni. Drept dovadă, fiecare club va bifa duminică seară o asistență dintre cele mai importante din acest sezon.

CFR mai are nevoie de trei puncte ca să devină sigur campioană, steliștii mai speră că Viitorul va bloca în ultima etapă trupa lui Petrescu. Dovada că emoția s-a păstrat și la București: roș-albaștrii estimează că vor avea între 20.000 și 25.000 de spectatori la jocul cu Astra. Un adversar care nu atrage publicul pe Arena Națională, în mod normal.

La jocul din sezonul regulat împotriva giurgiuvenilor s-au adunat doar 6.000 de oameni. Și era începutul sezonului, când echipa lui Dică stârnea curiozitate după pauza din vară care adusese și un antrenor nou, și achiziții. De data asta, ingredientul în plus îl constituie miza mai mult visată, fiindcă roș-albaștrii nu mai depind doar de ei, există riscul să câștige meciul și să rateze titlul, dacă bate și CFR.

Ambele jocuri se vor disputa duminică, de la ora 20:45. La Cluj s-au vândut deja 7.000 de bilete și clubul așteaptă să umple stadionul, să aibă 18.000 de spectatori la duelul cu oamenii lui Hagi. Ceea ce înseamnă că disputele decisive vor aduna pe stadioane spre 43.000 de persoane.


Suporterii din "Gruia" nu și-au mai văzut favoriții campioni din 2012

CFR a mai jucat cu casa de bilete închisă doar partidele cu FCSB de pe teren propriu, ambele încheiate egal, 1-1. Când la Cluj a venit Viitorul în sezonul clasic, doar 5.000 de oameni au fost interesați să urmărească jocul live.

Și la FCSB va intra în top asistența de la jocul cu Astra. 25.000 de oameni vor rivaliza cu mulțimea care a venit la derby-ul cu Dinamo, pe care steliștii l-au câștigat cu 1-0. Tichete pentru partida de pe Arena Națională au putut fi rezervate online, de azi se vor vinde și la case.

22.800 de spectatoriau văzut FCSB-Craiova 2-0, un număr care ar putea fi depășit duminică la partida cu Astra, doar cu speranța că formația lui Dică va celebra recâștigarea coroanei după doi ani în care a terminat a doua în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  18 Mai 2018, 14:23

Cam multa lume la Cluj pentru un posibil meci amical, asa cum a fost deja in tur la Ovidiu, ca palta a datoriei din playofful 2017, ultima etapa. Ca sa fie spectacol total trebuie sa dea si Cutudean un gol doua sa fie sigur de titlul de golgeter. Si asa ne intoarcem la circul sinistru din epoca de aur cand doar dinamo bucuresti impunea aranjamente care sa-i faca castigatori de opinca de aur pe Dudu, Mateut sau pe cine mai alegea conducerea militiei si securitatii pentru a fin incaltat in aur. Daca Hagi joaca smechereste se compromite definitiv, dupa titlul cooperatist din 2017.

vasglo
vasglo  •  18 Mai 2018, 10:18

Ce-o fi insemnand KVSC -1907 de pe esarfa din fotografie?? Cumva, Kolosvari, Vasutas Sport Club -1907?? Si cand te gandesti ca se supara unii cand zici ca CFR e echipa ungureasca...:-)

juliusmad
juliusmad  •  18 Mai 2018, 10:13
Postat de demolarii pe 18 Mai 2018, 09:42

Și dacă premonițiile privind numărul de spectatori nu se îndeplinesc? Articolul pare mai mult o reclamă ce are că scop sa mai anime spectacolul fad al Ligii I. Chiar daca e pus în joc titlu, adrenalina nu e prezenta. 4 echipe care joaca pentru bani, nu pentru public....

:)))) pe cuvantul tau??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează