FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Lupta la titlu se ascute: 18 jucători la limita suspendării » ASA nr. 1 acasă! Steaua, nr. 1 afară!

Chipciu sau Bejan? Unul din ei doi va fi campion în acest sezon.
Chipciu sau Bejan? Unul din ei doi va fi campion în acest sezon.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2015 00:00

Cele două echipe au foarte mulţi jucători care sînt la un pas să fie suspendaţi în runda următoare, penultima a Ligii 1, în cazul în care vor fi avertizaţi azi.

Fiecare are cîte 9 fotbalişti, numai că la Steaua sînt mai puţini dintre cei de bază, în timp ce la trupa lui Ciobotariu, aproape toţi sînt oameni-cheie, în frunte cu N'Doye, Hora şi Bumba, primii 3 golgeteri ai echipei.

În etapa a 33-a, Steaua va întîlni acasă pe FC Botoşani, în timp ce ASA se va deplasa la Giurgiu, pentru a juca împotriva Astrei. Ambele meciuri se vor disputa duminica viitoare, de la aceeaşi oră, 21:00.

Cine e la un "galben" de suspendare

STEAUA ASA
Arlauskis Stăncioiu
Rîpă  Feussi
Toşca Bejan
Prepeliţă G. Mureşan
Breeveld N'Doye
I. Neagu Gorobsov
Cr. Tănase Bumba
Chipciu Hora
Papp Goga

ASA, nr.1 acasă! Steaua, nr. 1 afară!

Rivalele la titlul din acest sezon dispută azi meciuri pe terenuri unde s-au simţit perfect în actualul campionat. ASA e, de departe, cea mai bună echipă în jocurile susţinute în faţa propriilor suporteri.

Din cele 15 etape de pînă acum, Mureşul a cîştigat 13 şi a remizat alte două, avînd un golaveraj de 27-5. În plus, e singura echipă din Liga 1 care n-a pierdut deloc acasă.

De partea cealaltă, Steaua e prima în clasamentul meciurilor disputate în deplasare. În 15 confruntări, are 11 succese şi două egaluri, plus un golaveraj de 24-9.

Clasament acasă

1. ASA 41p
2. Astra 31
3. Steaua 29

Clasament deplasare

1. Steaua 35p
2. Petrolul 31
3. ASA 24

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
samertx
samertx  •  16 Mai 2015, 09:07

” ... se vînduseră pînă ieri decît în jur de 2.000. Cu toate acestea, sînt anunţaţi peste 6.000 de spectatori azi. ” Cine anunță, domnule? Mr. Tourniquet pre numele lui din bolentin Argăseală? :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează