FOTBAL  »  Superliga  »  SFATURI PENTRU COMAN

Lupu îl sfătuieşte pe Dănuţ Coman să meargă la Dinamo

Danut Coman, Andrei Cristea
Danut Coman, Andrei Cristea

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Fostul jucător al lui Dinamo şi al Rapidului Dănuţ Lupu crede că goalkeeperul Dănuţ Coman ar face o alegere bună dacă ar accepta un transfer în Ştefan cel Mare.

"I-aş da un sfat lui Dani să se ducă la Dinamo, dacă are ofertă. Fanii nu au înţeles niciodată că un fotbalist cînd se lasă de fotbal nu-l mai bagă nimeni în seamă. Nu îi dau suporterii de mîncare şi nici clubul la care a jucat o viaţă, sînt multe exemple.

Coman e unul dintre cei mai buni portari pe care îi are România în acest moment. E peste Naumovski şi Dolha",
a spus Lupu.

Fostul fotbalist şi-a spus părerea şi în privinţa derby-ului din această seară, dintre Dinamo şi Rapid: "Meciul se va decide la mijlocul terenului. Nu poate fi un meci de factură fizică, e prea cald ca să se alerge mult. Cine va ţine mai mult de minge şi va fi mai limpede la mijlocul terenului va avea cîştig de cauză", a spus Lupu la "Premium Liga", de la GSP TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
ionuts1989
ionuts1989  •  16 August 2010, 01:24

A plecat de la FC Arges, de ce ar fi asa devotat echipei Rapid, care si-a cam batut joc de el ? sincer acuma, eu zic ca ar fi foarte bine pentru ambele parti daca ar veni la Dinamo.

flafy
flafy  •  15 August 2010, 22:45

nu va mai faceti sperante coman este rapidist si nu va veni nicioadata la Dinamo ar trebui sa asteptam pana la sfarsitul turului si sa vedem poate se reamarca vre un portar la echipele mici unu tanar si de viitor oricum yo zic ca trebuia ca balgradean sa primeasca o sansa!!! naumoski asta a primit 2 si ce a facut? 4 goluri in 2 meciuri este foarte mult! de ce nu il incercati pe balgradean era titular la UTA si a fost cel mai bun portar din liga 2!

mario40
mario40  •  15 August 2010, 18:32

lupule lasa prostiile ai baut ceva ce naiba? lasa panarama aia sa mearga la congolezi ca noi nu avem nevoie de el!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează