FOTBAL  »  Superliga  »  FESTIVAL

VIDEO Apariție de senzație la Electric Castle » Celebrul rapper american a purtat tricoul unei echipe românești la Bonțida: „E mare fan al trupei din orașul natal”

Sursă foto: EC Photo Team / Irina Cuc
Sursă foto: EC Photo Team / Irina Cuc

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 16:40 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 16:56

Rapperul american Macklemore a fost capul de afiș al zilei numărul 1 la festivalul Electric Castle. El s-a afișat pe scenă cu tricoul echipei de fotbal american Cluj Crusaders. Un fost centru / linie ofensivă la echipa ardeleană, Mihai Grigoraș, s-a ocupat de cadou și a rămas surprins când l-a văzut pe artist îmbrăcat în el în fața publicului. 

Unul dintre artiștii cunoscuți care au ajuns la această ediție de Electric Castle este Macklemore. Rapperul american, născut în vestul SUA, la Seattle, e mare fan al fotbalului american și al echipei locale, Seattle Seahawks. 

În timpul concertului susținut joi seară, 20 iulie 2023, la Bonțida, Cluj, el a apărut cu un tricou roșu de fotbal american cu numărul 12.

Tricoul nu era al unei echipe din țara natală. Ci chiar din România. Formația se numește Cluj Crusaders, are patru titluri de campioană a țării (2012, 2013, 2017, 2018) și patru de vicecampioană (2010, 2011, 2015, 2016). Cifra de 4 este și cea a echipelor din campionat.

Românul care a jucat la Wimbledon studiază la academia lui Nadal și are un singur vis » Interviu amplu: „Aici, școala e bazată mai mult pe logică. La noi, doar pe memorare” + cum l-a dezamăgit România
WIMBLEDON
Românul care a jucat la Wimbledon studiază la academia lui Nadal și are un singur vis » Interviu amplu: „Aici, școala e bazată mai mult pe logică. La noi, doar pe memorare” + cum l-a dezamăgit România

Cine i-a dat tricoul lui Macklemore

Cel care a avut ideea să-i ofere lui Macklemore este Mihai Grigoraș, fost jucător al echipei pe postul de centru / linie ofensivă. Lui Grigoraș i-a venit ideea încă de când artistul a fost anunțat cap de afiș al festivalului, știind că e fan înfocat al fotbalului american. 

A imprimat un tricou cu numărul 12, „cel destinat suporterilor în tradiția americană, inclusiv la Seattle Seahawks, care a retras numărul”, explică Grigoraș. Și a încercat să i-l înmâneze personal lui Macklemore. Nu a reușit asta, însă echipa rapperului i-a luat cadoul și i l-a dat acestuia.

„Și apoi, fără să știu, o surpriză și pentru mine, a apărut îmbrăcat în tricou chiar pe finalul showului”, conchide Grigoraș.

Citește și alte știri de actualitate: 

Noapte de teroare la Paris: Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți!

Un președintele din La Liga a amenințat un ziarist AS: „Când te văd îți dau un pumn în gură. Să mă c** pe curva de mă-ta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează