FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Madson: ”Craiova e mai frumoasă decît Vasluiul. Sper să marchez şi la Cluj”

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 18:08

Brazilianul Madson, 23 de ani, a adus prima victorie pentru CSU Craiova cu un şut puternic de la 25 de metri, marcînd în meciul cu Oţelul (1-0). Acum, sud-americanul vrea să o facă din nou, luni seară, la Cluj Napoca, împotriva lui U.

"Înainte de joc, antrenorul mi-a spus să dau la poartă că am şut bun. Am făcut-o şi aţi văzut că a ieşit gol. Mi-a dat încredere. Îmi doresc să repet isprava şi luni la Cluj. Mai ales că am mai făcut-o în campionatul trecut, cînd echipa mea de atunci, FC Vaslui, a învins pe U. Cel mai important va fi ca formaţia mea să învingă. Sîntem foarte conştienţi că avem nevoie de rezultate. Nu mergem să ne jucăm la Cluj, ci să batem".

Madson este încîntat de noua sa etapă din carieră: "Vorbind despre oraş, Craiova este mult mai frumos decît Vasluiul. Este o altă atmosferă. Dar la nivel de fotbal, Vasluiul avea mai mulţi jucători cu experienţa primei ligi, dar sper să fie şi la Craiova la fel în scurt timp. Putem forma un grup puternic, o echipă redutabilă".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  20 Septembrie 2014, 00:42

Pai normal auzi ce comparatie face si asta, Vaslui in primu rand este un sat uitat de lume, nici lumina nu au satenii deacolo :)))) acuma ca le-a luat si echipa de fotbal i-a distrus :)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează