FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

Balint, ironic când a fost întrebat de inițiativa lui Pițurcă de a prelua CSA Steaua: „Să fie ceva serios de data asta, că prima oară tot el era implicat”

Gabi Balint / Sursă foto: Captură Digi Sport
Gabi Balint / Sursă foto: Captură Digi Sport

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 19:21 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 19:59

Gabi Balint (60 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, pare să-și mai fi pierdut din încrederea alocată proiectului celor de la CSA. Întrebat despre planurile lui Pițurcă, după ce fostul selecționer a spus că ar dori să preia secția de fotbal din Ghencea, Balint a oferit un răspuns precaut, ironic, pe alocuri. 

În ziua în care Pițurcă a spus că el, alături de alți colegi din „Generația '86”, ar plănui preluarea secției de fotbal din cadrul Clubului Sportiv al Armatei, Balint a dezvăluit, mai întâi, că nu e implicat în acest demers. Apoi, a comentat cu zâmbetul pe buze zvonul lansat de Piți în spațiul public.

Gabi Balint, întrebat de inițiativa lui Pițurcă: „Să fie ceva serios de data asta”

„Eu m-am retras din fotbal, m-am retras din București. Ce să fac? Să ajut cu bani? Nu, nu cred. Dacă aveam banii lui Beckham sau ai lui Messi, poate că mă băgam. Dacă aș fi avut bani, Steaua era singură echipă în care aș fi investit. 

Sper să fie mai bine (n.r. - face referire la inițiativa lui Pițurcă), că prima oară tot el era implicat. Sper s-o facă mai bine de data asta. Să fie ceva de serios de data aceasta și să aducă niște oameni... 

Dacă se vrea? (n.r. - o asociere cu o entitate privată) E întrebarea care trebuie pusă celor care conduc în momentul acesta”, a spus „Pele” Balint, în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

Gigi Becali, replică pentru Victor Pițurcă, după ce acesta a spus că ar vrea să preia CSA Steaua: „Să dea mai repede drumul la treabă”
CSA STEAUA
Gigi Becali, replică pentru Victor Pițurcă, după ce acesta a spus că ar vrea să preia CSA Steaua: „Să dea mai repede drumul la treabă”

Victor Pițurcă vrea să preia CSA Steaua: „Aducem oameni cu bani!”

Victor Pițurcă a dezvăluit joi că ar vrea să preia secția de fotbal din cadrul CSA Steaua București și să atragă investitori de partea trupei din Ghencea, pentru ca „militarii” să promoveze în Liga 1.

Victor Pițurcă, fostul mare atacant al Stelei, spune că el, împreună cu alți colegi din echipa care a cucerit Cupa Campionilor Europeni, vrea să se implice la trupa roș-albastră, pentru ca „militarii” să poată promova.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care a rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?

Steaua nu are drept de promovare nici în acest sezon, din cauza faptului că este un club de drept public. Pentru ca roș-albaștrii să poată promova trebuie fie să se asocieze cu o entitate privată, fie ca Legea Sportului să fie modificată.

VIDEO Dumitru Dragomir, comparație neobișnuită în procesul privind palmaresul Stelei: „A dat bani, a luat un cal și a făcut performanțe. Calul nu a murit. Cum să nu fie același cal?”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Primele informații după anunțul lui Victor Pițurcă! CSA Steaua nu vrea nicio asociere cu privați! Nici măcar o casă gigant de pariuri nu a reușit

Gigi Becali, replică pentru Victor Pițurcă, după ce acesta a spus că ar vrea să preia CSA Steaua: „Să dea mai repede drumul la treabă”

Victor Pițurcă vrea să preia CSA Steaua: „Aducem oameni cu bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
atthur
atthur  •  27 Octombrie 2023, 10:38

Doamne ajută!!! Hai să-l văd pe 666 barbut:unde-s "oamenii cu bani"??? Băi, deci trebuie să fii regele prostiei să pui "botul" la o echipă cu jurist "jenelal", chiar și autoavansat,talpa (iadului) și suporteri ca și cascalin 9(nivel 9 de prostie)!!! Dar,HEI,de abia aștept să văd "oamenii cu bani"...!!!...

mehigh_ms
mehigh_ms  •  27 Octombrie 2023, 10:08
Postat de VardyParty pe 27 Octombrie 2023, 07:16

Tu râzi acum, dar Catalynn deja și-deschis tabelul Excel și analizeză, muncește. Si e abea 7apte dimineața.

si-a deschis si contul 11 cascalyn.

VardyParty
VardyParty  •  27 Octombrie 2023, 07:16
Postat de istet10 pe 26 Octombrie 2023, 21:46

Intai sa-i placa Talpan. Mai apoi sa treaca de "exigentele" lui catalin, ca nu-i de joaca cu asta.

Tu râzi acum, dar Catalynn deja și-deschis tabelul Excel și analizeză, muncește. Si e abea 7apte dimineața.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează