FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROIECT

Victor Pițurcă vrea să preia CSA Steaua: „Aducem oameni cu bani!”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 09:57 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 15:21

Legenda stelistă Victor Pițurcă (67 de ani) spune că el, împreună cu ceilalți jucători care au câștigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986, vrea să preia secția de fotbal din cadrul CSA Steaua București și să atragă investitori de partea trupei din Ghencea, pentru ca „militarii” să promoveze în Liga 1. 

Luni, Steaua a obținut o nouă victorie în instanță în fața lui FCSB. Curtea de Apel București a decis că palmaresul din perioada 1947-1998 îi revine CSA Steaua București. 

Pițurcă vrea totul pentru CSA Steaua: „Nu sunt mulțumit! Să ia măsuri, să meargă mai departe”
CSA STEAUA
Pițurcă vrea totul pentru CSA Steaua: „Nu sunt mulțumit! Să ia măsuri, să meargă mai departe”

Cu toate acestea, Steaua nu are drept de promovare nici în acest sezon, din cauza faptului că este un club de drept public. Pentru ca roș-albaștrii să poată promova trebuie fie să se asocieze cu o entitate privată, fie ca Legea Sportului să fie modificată. 

Victor Pițurcă, fostul mare atacant al Stelei, spune că el, împreună cu alți colegi din echipa care a câștigat Liga Campionilor, vrea să se implice la trupa roș-albastră, pentru ca „militarii” să poată promova. 

Victor Pițurcă și alte glorii din Ghencea vor să se implice la Steaua: „Ne gândim să facem ceva”

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care a rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc.

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. 

Dar doriți lucrul ăsta?”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro

Steaua, departe de promovarea directă în Liga 1

Steaua ocupă în acest moment locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 12 puncte adunate în 10 etape disputate. Trupa pregătită de Daniel Oprița e la 4 puncte distanță de ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off, ocupat de CS Mioveni

În sezonul regular din Liga 2 se dispută numai turul, adică 19 etape. Primele 6 clasate joacă în play-off, iar restul de 14 în play-out, fiind împărțite în două grupe. 

Doar primele două echipe din play-off promovează direct în Liga 1, în timp ce locul 3 merge la baraj. 

VIDEO. Gabi Torje vorbește pe larg despre episodul manelei „Steaua e numai una!” » „Am fost huliți de parcă am fi omorât pe cineva”

Citește și: 

Clubul din Liga 2 și-a primit punctele înapoi » Salt de 5 locuri în clasament

Unul dintre cei mai cunoscuți fani ai Stelei cere măsuri după verdictul dat de Curtea de Apel: „FCSB să fie retrogradată urgent în Liga 5 și să returneze banii luați din cupele europene”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
Nicknack
Nicknack  •  27 Octombrie 2023, 16:16

Rind pe rind se va face dreptate..nu neapărat Pițurcă dar investitorii vin la Steaua e un brand cu milioane de suporteri.Becali este un bișnițar care manipulează fraierii..curind rămîne cu FCSB in liga satelor.Asta e dorința lui Talpan.

valuerecord
valuerecord  •  26 Octombrie 2023, 23:51
Postat de Nicknack pe 26 Octombrie 2023, 13:49

Ba ăștia care spuneați că cîștiga Gigi procesele și Steaua nu va avea investitori....Unde sunteți acum?Va luat Gigi și Argăseală pe muntele Athos?!

really? face piti misto de clonati de la csa si si antistelisti isi dau seama de asta si tu spui ca vine cu investitor? se face imediat un deceniu si nu a venit niciun investitor. de ce ar veni acum. clona csa nu are nimic pe ultimul sfert de secol.

valuerecord
valuerecord  •  26 Octombrie 2023, 23:48
Postat de fan_nordjylland pe 26 Octombrie 2023, 13:20

Nea Piti poate ai nevoie de cativa postaci umili :)))) randoom, freddy si Iosif abia asteapta sa tina cu steaua :))))))))))))))))))))))))))))))

tibi iq 33,piti ar vinde-o si pe *** si dupa te-ar baga in faliment. asa ar face si cu clona csa:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează