FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mai grav decât s-a crezut inițial! Dică a prezentat verdictul doctorilor în cazul lui Nedelcu + jucătorul făcut praf de Becali e out cu Sepsi

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 13:42

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a vorbit despre situația mijlocașului Dragoș Nedelcu, 21 de ani, care a fost lovit în nas cu un obiect aruncat din peluza roș-albastră, la meciul FCSB - Hajduk Split, 2-1.

"Din câte am înțeles, are o fractură. Doctorul mi-a spus că trebuie să poarte masca aproximativ două săptămâni", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Dică a vorbit și despre atacantul Florin Tănase, 23 de ani, fotbalist pe care Becali l-a numit "fricos, fără calități să poarte banderola de căpitan":

"Nu știam de declarațiile domnului Becali. Tănase, atât timp cât a fost pe teren, a fost căpitanul echipei. Acum are o problemă medicală, după meciul cu Split, și nu va juca împotriva lui Sepsi. Avea dureri la gambă și s-au agravat", a adăugat Dică.

Citește și: Nicolae Dică a vorbit despre noile transferuri de la FCSB: "De el aveam mare nevoie" » De ce au foști aleși cei doi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 August 2018, 22:07
Postat de ares123 pe 18 August 2018, 17:29

TRol trist...faci copy-paste cu asta pe toate articolele...bolnavule.

Nu iti bate capul cu el, are vreo 7 conturi de pe care abereaza. E doar unul dintre peluzarii care au pirdut banii care veneau de la gigi si acum il urasc de moarte. A trait atatia ani pe banii aluia si acum i s-a terminat si somajul, iar la pregatirea lui nu poate spera la mai mult de sifer de roaba pe santier, de-aia e asa vehement. Lasa-l in legea lui ca poate se musca de limba si se otraveste singur. Oricum are ficatul praf de la invidia ce-l roade si de la saniuta.

whiteredarad
whiteredarad  •  18 August 2018, 19:20

Una este ce debiteaza Gigi Becali, alta este cum il interpreteaza cei din media si cu totul altceva este ..realitatea. Vorbind strict despre Tanase, el este un tip cu fizic nelucrat,...ca e puturos, la efort, e inalt dar nu satie sa sara si sa loveasca cu capulr, are tendinta puternica de a simula mereu,(..cade imediat, la orisice atingere), nici el nu stie exact , daca joaca mai bine pe stanga sau in centru. Nu a prea progresat, la FCSB, desi are calitati tehnice bune, are simtul portii, din careu. Dar, pina acum ,nu este " un om de baza", nu a realizat ceva memorabil, des este individuaslist. Nu este cu calitatile necesare sa fie capitan. Pacat, nici de la Dica nu prea are ce invata.

observator_federal
observator_federal  •  18 August 2018, 17:46
Postat de ares123 pe 18 August 2018, 17:29

TRol trist...faci copy-paste cu asta pe toate articolele...bolnavule.

Este un mesaj pentru autorii de articole, directorii editofiali, redactorii șefi din massmedia gigistă. De fapt, în postarea mea este vorba, indirect, și despre tine. Cum te simți?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează