FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB și CFR Cluj au concurență pentru ținta #1: „Are o ofertă clară din Ungaria”

Malcom Edjouma în duel cu Florin Tănase
Foto: Imago
Malcom Edjouma în duel cu Florin Tănase Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 21:36 / Actualizat joi, 30 decembrie 2021 22:11

Malcom Edjouma (25 de ani), mijlocașul defensiv al celor de la Botoșani, este principala țintă a perioadei de mercato din iarnă pentru FCSB și CFR Cluj. Fotbalistul francez poate ajunge însă în Ungaria.

Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a dezvăluit că o echipă din Ungaria a trimis deja o ofertă concretă pentru Edjouma, însă nu este pe placul clubului. 

Valeriu Iftime anunță schimbări majore în iarnă: „Avem ofertă și pentru el, nu doar pentru Ongenda”
Rapid - Botoșani 1-1
Valeriu Iftime anunță schimbări majore în iarnă: „Avem ofertă și pentru el, nu doar pentru Ongenda”

„Edjouma este un jucător pe val, care a făcut o jumătate de an formidabilă. Este un punct fix la noi în echipă. Din păcate, este foarte greu să-l ținem, pentru că este un jucător foarte bun și atrage atenția cluburilor puternice din punct de vedere financiar. 

Suntem nevoiți să vindem. Depinde de ofertă, are o ofertă clară din Ungaria, dar în momentul acesta nu este ceea ce ne dorim noi. Trebuie să mai pună niște bani, pentru că este un jucător de valoare”, a declarat Marius Croitoru, potrivit Digi Sport.

O să mă descurc și fără Edjouma, așa cum m-am descurcat până acum fără mulți jucători. Jucători buni sunt peste tot, trebuie să-i descoperi și să le oferi liniștea necesară, metodele de antrenament. Cel mai important lucru este încrederea, sunt mulți jucători buni care își pierd încrederea
-Marius Croitoru, antrenor Botoșani

CFR și FCSB se bat pentru Edjouma

Petrescu l-ar vrea pe francez încă din iarna aceasta, iar Mihai Stoica l-a inclus în echipa ideală a campionatului, o formulă pe care managerul a creat-o neluând în calcul și fotbaliști de la FCSB. 

Deac-Edjouma-Rață ar fi mijlocul cel mai bun din competiție, conform lui MM. Rață, pe care FC Voluntari l-a achiziționat în vara anului trecut de la Chindia, reprezintă o altă revelație a stagiunii, așa cum este și Edjouma.

În sezonul acesta nu am vândut jucători așa cum eram obișnuiți și cum planificaserăm. E obligatoriu să vindem în iarna aceasta, am avea nevoie de vreo 700.000 de euro ca să completăm bugetul. Noi am crescut cheltuielile, inclusiv cu centrul de tineret, fiindcă ne bazam că o să mai avem încasări din transferuri, ceea ce nu s-a întâmplat
-Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Citește alte știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Gigi Becali dacă Tănase se transferă: „Îți mai permiți asta?”

A jucat la FCSB și Dinamo, iar acum anunță că vrea la Rapid: „Lipsește din palmares, mai am timp”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
189254898748309
Claude SH  •  31 Decembrie 2021, 08:23

Se vorbește mult și fără rost. Ungurii au aflat de el și ii vor face o oferta peste orice echipa de-a noastră. Conducătorii noștri trebuiau sa acționeze rapid și sa îl prezinte. Dar ei se așteaptă ca timpul sa macine nervii fotbalistului și a celor de la Botosanibsa mai scadă din preț. Aici se pune problema dacă îl vrei, plătești repede și îl pui în lotul tău. Dacă vrei mămăligă cu brânză atunci jocul tău asta va fi. Binenteles fără șanse în Europa

corectu
corectu  •  31 Decembrie 2021, 08:00

Tănase a fost desemnat fotbalistul anului din campionatul nostru.BRAVO! Pierdere grea pentru Steaua(FCSB) dacă se transferă.

babin
babin  •  31 Decembrie 2021, 07:34

MM l-a bagat in echipa ideala. Concluzia ghesepista: FCSB il vrea. Jurnalism de calitate aici.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează