FOTBAL  »  Superliga  »  DISCURS

„Vin la stadion cu burta umflată de bere și îi înjură pe jucători!” » După 13 ani, Mansour și-a comentat celebrul interviu: „Pretențioși, da”

Mansour Gueye, în mai 2010
Mansour Gueye, în mai 2010

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 08:12 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 10:21

În mai 2010, când evolua la Poli Timișoara, Mansour Gueye, acum în vârstă de 37 de ani, șoca cu un discurs vehement la adresa propriilor fani. La mai bine de 13 ani distanță, Mansour a revăzut interviul, a râs și l-a comentat pe scurt.

În urmă cu mai bine de 13 ani, senegalezul Mansour Gueye, legitimat atunci la Poli Timișoara, făcea valuri cu un interviu în care acuza o parte a publicului bănățean că înjură jucătorii și că a apelat la scandări rasiste împotriva jucătorilor de culoare din echipă.

Întrebarea lui Leo Grozavu când a auzit că Gigi Becali i-a cumpărat jucătorul: „Nu poate, nu?”
TRANSFER
Întrebarea lui Leo Grozavu când a auzit că Gigi Becali i-a cumpărat jucătorul: „Nu poate, nu?”

Mansour Gueye, în 2010: „Văd niște bătrâni, niște babe sau niște p***e care vin la stadion să înjure jucătorii!”

A fost un discurs fără precedent, în care Mansour a spus în limba română, printre altele:

„Să nu mai vină la stadion doar să mănânce semințe, cu burta umflată de bere, și să îi înjure pe jucători. Înțelegi? Am văzut și cazul lui Luchin, era tatăl lui în tribună și îl înjurau oamenii de mamă, de tot. Asta e respect? Și ei zic că Timișoara e orașul cel mai cuminte, nu știu cum. Așa fac oamenii acum? Dă-o dracu!

Zici că Timișoara e oraș mai OK decât Bucureștiul, dar acum ei fac mai rău decât bucureștenii! Dacă tot zic că iubesc atât echipa, să vină să o ajute, nu să îi facă rău, să înjure, să nu știu ce.

Văd niște bătrâni, niște babe sau niște p***e care vin la stadion să stea în tribune și să înjure jucătorii. Parcă ei sunt deștepți, parcă ei știu ce înseamnă fotbalul. Habar n-au ce înseamnă să fii pe teren, să alergi”.

După 13 ani, Mansour și-a comentat celebrul interviu: „Pretențioși, da”

La 13 ani distanță de la acel moment, Mansour a fost invitat la emisiunea „Fotbal Show” de la PrimaSport, în cadrul căreia a revăzut acel interviu. Pe parcursul lui, Mansour a zâmbit, pe alocuri stânjenit, apoi a comentat:

„Lumea era pretențioasă, da. Când am venit în România aveam 17 ani, pe vremea lui Iancu, cred că era Olăroiu antrenor. Când am dat acel interviu aveam 22. Eram de la 17 ani în România”.

De fapt, el ajunsese în România la 18 ani și avea 24 de ani în mai 2010.

Reacția lui Mansour în timpul interviului // foto: captură PrimaSport
+43 FOTO

Mansour Gueye a înscris 24 de goluri în prima ligă a României. După Poli Timișoara a jucat pentru echipe din ligile inferioare din România și în străinătate la Ordabasy, Hajer și Lokomotiv Plovdiv.

Citește și:

Cât câștigă de fapt Ioan Ovidiu Sabău la U Cluj: „Ce spune domnul deputat nu este adevărat!”

Noi detalii despre transferul făcut de Gigi Becali » Ce clauză a acceptat FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Karkaleki
Karkaleki  •  09 Decembrie 2023, 15:59

Daca nu-i plac spectatorii romani, sa se intoarca la el acasa in progres si civilizatie. De c e mai sta in Europa aia nasoala?

Crinughe1
Crinughe1  •  09 Decembrie 2023, 15:44

Iar voi, jucătorii, veniți cu buzunarele pline de bani și sfidati spectatorii care dintr-un amarat de salariu va plătesc biletul pentru a vedea ceva.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  09 Decembrie 2023, 15:02
Postat de thiamarcos pe 09 Decembrie 2023, 14:12

"...parcă ei știu ce înseamnă fotbalul. Habar n-au ce înseamnă să fii pe teren, să alergi” - Mda, altul care isi inchipuie ca lumea nu intelege "fizica cuantica" pe care au invatat-o ei ca sa stea pe teren si sa alerge... Asta, de fapt, nu inteleg fotbalistii, ca toata lumea intelege fotbalul, d-aia vin oamenii la stadion, altfel s-ar duce in amfiteatre ca sa asculte prelegeri stiintifice. Nu iti trebuie nicio facultate ca sa te lamuresti ca un fotbalist e slab, sau ca sa intelegi palavragelile analistilor fara vocabular despre verticalizari si "calitate", sau agramatismele lui Hagi si elucubratiile lui Becali.

Asa e, fratie! Dovada e faptul ca suntem cu totii tari in carierele noastre din FIFA sau FM! De ce nu sunt in stare si cei care se ocupa de fotbal in realitate sa realizeze performantele noastre?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează