FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA

Tupeu de titlu din partea Craiovei: „E posibil ca pe «Oblemenco» să fie o formalitate”

CS Universitatea Craiova a câștigat duelul cu CFR Cluj, scor 3-2 +35   FOTO
CS Universitatea Craiova a câștigat duelul cu CFR Cluj, scor 3-2

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2020 09:43 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 13:39

Managerul general al Craiovei, Marcel Popescu, consideră că echipa sa ar putea câștiga titlul înainte de ultima etapă. Acesta spune că nu l-ar vedea pe Dan Petrescu, antrenorul rivalei CFR Cluj, în Bănie.

Încurajat și de victoria din Gruia (3-2), „acolo ne-am dat BAC-ul", managerul general al Craiovei, Marcel Popescu, crede că „albaștrii" ar putea tranșa duelul cu campioana înaintea întâlnirii directe, din ultima etapă. 

„Părerea mea este că noi suntem pe o pantă ascendentă, CFR este într-un moment de criză. Au jucători exprimentați, dar se poate întâmpla ca meciul de la Craiova să fie o formalitate și să fim campioni înainte, există toate posibilitățile", a comentat oficialul juveților la Oltenia TV, convins că „partidele se vor juca pe teren, nu cred că cineva vrea să fie implicat în «jocuri murdare»". 

Marcel Popescu: „Să se uite fiecare în ograda lui" 

Popescu a sancționat inclusiv afimația lui Dan Petrescu, potrivit căreia Bănia are un meci ușor la Mediaș, în vreme ce clujenii săi dispută unul mult mai dificil, la Giurgiu, cu Astra: „Dan Petrescu este un maestru al manipulării. Este un antrenor bun, dar cu un profil care nu s-ar potrivi la Craiova. 

Merge la 1-0 și la noi publicul este adeptul unui meci de 5-4. De unde știe el că noi avem meci ușor? Mergem la Medias, o echipa care a incurcat Astra, la Giurgiu, iar acolo a pierdut FCSB. Eu cred că este cel mai corect ca fiecare să se uite în ograda lui. Dacă reușim să fim campioni, vom fi pe forțe proprii". 

Nouă absenți pentru Gaz MEtan

Statisticile și contextul în care se va juca la Mediaș le sunt însă favorabile oltenilor. Ei n-au mai pierdut în fața Gazului din 15 septembrie 2018 (2-3), iar la această oră au mari probleme de lot. 

Nu mai puțin de 9 jucători sunt out: Batista, Pleașcă, Fofana, N. Roșu, Costea, Ely Fernandes și Hora, toți la final de contract, Cardoso, suspendat, și Diakota, accidentat. Plus Sergiu Buș, incert după entorsa suferită în etapa trecută.

6 victorii, 3 remize și două eșecuri,ambele la Mediaș, are CS Universitatea în duelurile cu Gaz Metan. În acest sezon a câștigat însă tot: 3-2 în Ardeal, 3-1 și 2-1 în Bănie

„Becali a băgat niște bani, are dreptul să spună ce vrea, să fie supărat pe cine vrea. Eu nu văd ceva greșit în ce spune. Eu nu-i dau credit unei persoane care zice că Gigi își va vinde onoarea unei echipe din Liga 1. Nu-și va vinde onoarea pentru nimic în lume" - Marcel Popescu, manager general Craiova, despre amenințarea lui Becali că va titulariza puștii contra CFR-ului

GALERIE FOTO. Imagini tari din duelul câștigat de Craiova la Cluj, scor 3-2

+31 FOTO

Citește mai multe știri despre Craiova:

Piedică pentru Craiova în lupta pentru titlu?! Cum se motivează rivalii: „Bănuți frumoși”

CS Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Marius Briceag » Mesajul clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
suporterucv
suporterucv  •  03 Iulie 2020, 00:14

Asa e...e posibil ca la ultimul meci sa fie o formalitate: fie pt CFR, fie pt Craiova !! Vom vedea. Pana una alta CFR are prima sansa pt ca e pe primul loc !!!

luisharcsa
luisharcsa  •  02 Iulie 2020, 21:35

Tu ai vazut alt meci. Nu-o bai. Laudati-va. Ati castigat si voi un meci. Campioana va fi CFR. La urmatorul meci, nu ve-ti avea norocul de pana acu. Sper sa fie si arbitraj corect. Nu gol din off-side si penalty neacordat. Poate ne intra si bara care n-a intrat la Cluj.

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  02 Iulie 2020, 17:05
Postat de luisharcsa pe 02 Iulie 2020, 12:41

Are dreptate. La ora meciului CFR va fi campioana. Deci, fara miza pentru CFR. Sper ca la intrarea pe teren, prazarii sa salute campioana asa cum trebuie. Insirati pe doua randuri, aplaudand regina fotbalului din Romania.

Tu la meciul de duminica dupa ce te-ai scarponat clopul vreo 30 de minute dupa simularea.aia grosonala: nooo.mahh io.nu creddd maah tulai doamnie! Apai daca E sa fie pinalti apaii sa dea la noi maaah!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close