LIGA 1  ·  CSU CRAIOVA

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, e ironic cu Gigi Becali: „De trei ani își apără poziția de vicecampion, e un obiectiv pentru el”

Vineri, 15 Februarie 2019, 12:02

Marcel Popescu, președintele lui CSU Craiova, a comentat ironic declarația lui Gigi Becali conform căreia are oameni în interiorul altor cluburi care-l vor face campion anul acesta, unul dintre ei fiind Andrei Cristea de la formația alb-albastră.

„Am văzut declarația lui Becali, că tot are oameni în interior. E un obiectiv, trebuie să-și apere poziția de vicecampion. Trei ani și-a apărat această poziție și încearcă și acum să-și apere iar poziția de vicecampion cu oamenii pe care-i are în interior.

Cred că asemenea deviații de la linia și conduita morală pe care trebuie s-o aibă conducătorii din fotbalul românesc nu fac decât să dea apă la moară, nu fac decât să arunce o lumină nefavorabilă. Gândiți-vă cum se vede din exterior filmul ăsta unde un oficial confirmă că are oameni care-i fac jocurile. Cel mai corect ar fi să lăsăm meciul să se joace”, a declarat Marcel Popescu la Pro x.

„Eu am vorbit cu Andrei Cristea și i-am zis «băi Andrei, lasă, mă, că mai bine stai tu acolo și nu te iau, că tu ești arma mea secretă, care mă va face campion». Și o să vedeți voi și în play-off ce va face Cristea” Gigi Becali la TV Digi Sport

 Citește și:

Dinamo - FC Botoșani // EXCLUSIV » Valeriu Iftime a răbufnit: "Dănciulescu, vezi cu cine vorbești! Eu nu sunt sluga lui Becali"Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (27)

prazburg1948  •  16 Februarie 2019, 20:12
Postat de prazburg1948 pe 16 Februarie 2019, 19:36

***

V-am suparat un pic asa-i? =)) SLUJITORILOR

prazburg1948  •  16 Februarie 2019, 19:36
Postat de Abigail Laslas pe 15 Februarie 2019, 13:59

Echipa lu Macdonald asta cam pe ce locuri a terminat de cand a bagat-o partidul in L1?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hanmocar  •  16 Februarie 2019, 09:16

Da' tu de cite ori ti-ai aparat locul 2 *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1